Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Karina Fetică și Andrei Ciobanu de la Survivor s-au despărțit, după ce au declarat că vor să facă nunta

Karina Fetică și Andrei Ciobanu s-au îndrăgostit la Survivor România, cei doi fiind concurenți în cadrul showului. După ce au ieșit din joc, aceștia au declarat că sunt îndrăgostiți și că vor să facă pasul cel mare. În cele din urmă, relația s-a terminat, iar cea care a făcut dezvăluirea, a fost Emy Alupei, o altă concurentă de la Survivor.

„Nu mă miră că ai ajuns aici. Nimeni nu știe, dar, acum o lună, Karina m-a sunat plângând, să îmi spună că s-a despărțit de Andrei. Voia să ne vedem în București.

Am empatizat cu ea și m-a impresionat, chiar voiam să o consolez. Însă, imediat, a avut o discuție cu el, ce și-au zis, nu știu.

Cert este că atunci s-au împăcat și au plecat împreună la mare. Cu toate acestea, uite, s-a ajuns tot aici”, a declarat în exclusivitate Emy Alupei pentru WOWbiz.ro.

Karina Fetică și Andrei Ciobanu discutau, înainte de despărțirea care a luat rin surprindere showbiz-ul, despre căsătorie, iar nunta lor urma să fi una atipică.

”Mi-aș dori să participe și unchiul meu, să fie la altar, având în vedere că este preot.

Ar fi ceva special pentru mine. Vom vedea cum vom proceda. Putem oficia căsătoria în ambele religii, important este că nunta să fie simplă, cu prietenii aproape, să ne distrăm și să fie specială pentru noi.

Mi-o imaginez pe Karina într-o rochie albă, simplă, machiată foarte puțin, pentru că este frumoasă natural”, a povestit Andrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *