Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fata Catincăi Roman, luată la rost de Andreea Tonciu. Calina a cedat. “Mi-e rușine să stau în platou cu asemenea femeie”

Andreea Tonciu continuă confictele
la Bravo, ai stil! După ce s-a certat cu Raluca Tănase și Alexandra Ungureanu,
a venit rândul fiicei Catincăi Roman, Calina.

În ediția difuzată miercuri seară, Andreea Tonciu a fost filmată în vestiar alături de Oana Radu și Bia Rus, când vorbeau fără reținere despre Calina Dumitrescu, explicând faptul că cea din urmă nu ar trebui să își spună punctul de vedere.

„Nu pot să vin în emisiune să tac. Eu am făcut glume cu oricine. Deci Calina a prins tupeu. Despre ce vorbim? Eu am venit la Bravo, ai stil să-i permit Calinei să vorbească așa cu mine? Că-i știm dosarul.

Dacă mă enervează și mă calcă pe coadă. Eu nu pot să-i permit Calinei să-mi vorbească așa”, a spus Andreea Tonciu în culise, potrivit Click.

În momentul în care Calina și Raluca Tănase au vrut să-și spună și ele opinia, Andreea a continuat: “Care e problema ta, fetițo? Unde ați trăit, mă, până acum? Ați fost ținute în vitrină? Mă, fetelor, treziți-vă la realitate. Viața e scurtă!”.

„Mi-e rușine să stau în platou cu o asemenea femeie”, a spus Calina Dumitrescu, printre țipetele Andreei Tonciu.

„Fetiță ești tu, mă! Care nici nu știi să te ștergi la fund, ești nebună la cap? Taci din gură!”, a continuat Andreea, potrivit sursei citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *