Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Simona Gherghe, anunț despre al treilea copil, la ”Acces Direct”. Vaida a rămas mască

Simona Gherghe a dat din casă zilele trecute, când a fost invitată de Mirela Vaida la emisiunea Acces Direct, de pe Antena 1. Ea a vorbit, între altele, depre cel de-al treilea copil. A spus tot și a pus, astfel, punct speculațiilor.

CITEȘTE ȘI: DE CE A ÎNLOCUIT-O SIMONA GHERGHE PE DIANA DUMITRESCU LA EMISIUNEA “MIREASA”. “PLÂNGEA ÎN CULISE ȘI…”

Simona Gherghe, chiar fosta prezentatoare a emisiunii în urmă cu mai bine de un an și jumătate, a făcut anunțul chiar în direct, surprinzându-i pe toți, chiar și pe Vaida, realizatoarea show-ului. Nu mai vrea să audă de un al treilea copil! A transmis, însă, că este în căutare de bonă pentru cei doi micuți pe care-i are. „Eu pe al treilea nu-l mai fac”, a declarat Simona Gherghe la „Acces Direct”. „Nu mi-am găsit bonă. Mi-e și frică, să zic așa… Caut bonă! Doamne, caut bonă. Sper să fie un om bun, un om cumsecade. Avem niște copii foarte frumoși, sunt cuminți, mai fac și ei năzbâtii. Sper să găsim o doamnă cumsecade care să devina un membru al familiei noastre”, a adăugat ea.

A spulberat toate speculațiile! Simona Gherghe, anunț despre al treilea copil

Altfel, Simona a făcut primele dezvăluiri despre concurenții reality show-ului Mireasa, pe care-l va prezenta. Vedeta a spus despre aceștia că sunt niște oameni interesanți, cu povești de viață la fel de interesante și că abia așteaptă să-i cunoască mai bine, alături de telespectatori.

NU RATA: SIMONA GHERGHE RUPE TĂCEREA: ”M-AM DECIS SĂ VORBESC DESPRE PERIOADA DIFICILĂ DIN VIAȚA MEA!” VIDEO

Cum și-a anunțat Simona Gherghe revenirea la Antenă, după o pauză de un an și jumătate? “Când te întorci pe sticlă?” E cea mai frecventă întrebare pe care o primesc, de un an încoace. Mi-am îngăduit o pauză lungă. Am stat departe de profesia mea aproape un an și jumătate, o perioadă minunată, de fapt darul pe care ni l-am făcut reciproc eu și copiii mei, Ana și Vlad. Știu că, de-acum, n-o să mai avem niciodată atât de mult timp unii pentru alții. Pentru Ana, urmează grădinița, apoi școala, acuși și Vlad va avea același traseu, iar mama se întoarce la muncă. E sănătos și e normal ca cei mici să vadă un exemplu în părinții lor, să-i vadă muncind. Am 18 ani de televiziune, în care am făcut știri, divertisment mare, tabloid, emisiuni sociale, news magazine, dar niciodată reality show, un gen extrem de gustat de publicul din România. Nu mi-a fost frică să încerc lucruri și formate noi, iată că e momentul să ies din nou din zona de confort.

Începând din această toamnă, voi fi la carma reality-showului “Mireasa”, la Antena 1. O provocare pentru mine, dar pasiunea mea pentru psihologie și plăcerea de a asculta povești mă vor ajuta și îi vor ajuta și pe concurenții care vin în emisiune să-și întâlnească iubirea. Vreme de 4 luni, voi fi singura lor legătură cu exteriorul. Am în spate o superechipă, un platou spectaculos, care e și casa concurenților. Și un efort logistic uriaș: 40 de camere, care vor filma tot ce se întamplă acolo. Pentru cei 14 concurenți, urmează o aventură extraordinară, pe care vă invit să o descoperim împreună, de luni până sâmbătă, de la ora 14.00️”, a scris Simona pe Facebook.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *