Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mesajul uluitor pe care Adelina Pestrițu l-a primit din Germania, după ce a anunțat că are COVID-19

Adelina Pestrițu făcea, marți seara, anunțul care lăsa fără cuvinte lumea showbiz-ului: fusese testată pozitiv! Vedeta a și povestit cum s-a întâmplat, ce a simțit și ce va face acum când este bolnavă de COVID-19.

CITEȘTE ȘI: ADELINA PESTRIȚU, DECLARAȚII DE PE PATUL DE SPITAL: ”AM SIMȚIT CĂ ÎMI PIERD DIN PUTERI”

Doar că nu toată lumea a empatizat cu frumoasa brunetă. Un mesaj primit din Germania o pune la zid pe Adelina. Dar nu numai pe ea, ci întregul sistem. ”Nu există virusul! Nu mai mințiți lumea, sunteți plătiți bine să dezinformați, cum naiba să existe virusul din moment ce eu lucrez în Germania, la un restaurant, și am deschis din martie și lucrăm fără nici o protecție, precizez că este un restaurant foarte aglomerat, aflat pe marginea unui lac, pe sezonul de vară este rulaj de peste 2000 de persoane diferite care vin din toata zonele dom Germania și nu doar Germania, am avut clienți din Spania, Italia, Franța! Deci cum dracu să mai crezi că este virusul când nu a existat nici o infecție de când s-a deschis restaurantul și toți angajatii lucrează normal, fără protecție! Cum să mai crezi că acest virus exista?”, sunt rândurile scrise de către o internaută ca mesaj pentru Instagramul Adelinei Pestrițu.

Mesajul uluitor pe care Adelina Pestrițu l-a primit din Germania, după ce a anunțat că are COVID-19

Și alte persoane au reacționat la anunțul vedetei, strâmbând din nas, oarecum. ”Păi dacă erai suspectă de Covid trebuia să stai în izolare până la aflarea rezultatului și dacă e cum spui că ai rămas fără gust și miros cum se face că mirosul de vanilie și mirosul de mașină nouă îl simți??!!! Chiar atât de proști să fim să te credem??? Cât teatru mai trebuie să joci!!!”, ”Eu nu înțeleg de ce te-ai plimbat azi toată ziua dacă știai că ai făcut un test de covid, că ai intrat în contact cu o persoană pozitivă, ba mai mult aveai deja primele simptome.. Sănătate multă îți doresc!”

NU RATA: ULTIMA ORĂ! ADELINA PESTRIȚU, DIAGNOSTICATĂ CU COVID-19! VEDETA A MĂRTURISIT TOTUL CU OCHII ÎN LACRIMI: „ÎMI ESTE TEAMĂ PENTRU MINE ȘI PENTRU AI MEI” VIDEO

”Deci tu azi așteptai rezultatul unui test Covid și, totuși, ai ieșit din casă?! Nu știai că poate să îți vină rezultatul pozitiv și că ar trebui să fii responsabilă și să stai în casă până primești răspuns??? Ori minți cu nerușinare, că ai pus toata ziua story-uri vesele, și te-a apucat plânsul la 12 noaptea, ori ești o iresponsabilă (ca să nu zic altfel) care are tupeul să ne dea nouă sfaturi despre purtatul măștii, dar ea se plimbă știind că ar putea fi infectată!!”, au fost alte reacții ai fanior vedetei.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *