Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Jador, mărturisiri despre cea mai importantă femeie din viața lui: ”O s-o iubesc toată viața mea!”

Jador a făcut mărturisiri despre cea mai importantă femeie din viața lui. Fostul concurent de la ”Puterea Dragostei” a vorbit despre prima lui iubire.

Prima iubire nu se uită niciodată! Iar Jador știe acest lucru. În ciuda faptului că a încercat să își găsească sufletul-pereche, artistul nu poate să o uite pe singura femeie pe care a iubit-o vreodată.

Georgiana i-a fost alături la bine și la greu, iar Jador nu a reușit să treacă peste relația cu ea. Artistul a recunoscut că i-a greșit tinerei, în nenumărate rînduri, și ar da orice să îndrepte lucrurile. (CITEȘTE ȘI: “REGELE ROȚILOR“ A ÎNCERCAT SĂ-I “VERIFICE PRESIUNEA” UNEI BLONDE, ÎN PARCARE. IUBITUL FETEI LE-A FĂCUT “FLAGRANT” ȘI…)

A fost singura pe care am iubit-o. Și am greșit mult față de fata aia, cu atitudinea mea. Nu merita, e o fată de nota zece. Dar eu încă o mai iubesc, cred c-o s-o iubesc toată viața mea. Dar n-o iubesc destul, înțelegi? Oricum când mă îmbăt, mă gândesc numai la ea. Beau un pahar de vin și gata”, a spus Jador.

Georgiana, prima iubire a lui Jador

Jador vrea să se întoarcă la ”Puterea Dragostei”

Jador vrea să se întoarcă în cadrul emisiunii ”Puterea Dragostei”. Însă… nu pentru vreo cincurentă anume ci pentru că altă femeie i-ar fi furat inima. Ei bine, este vorba chiar despre Cristina Dorobanțu, noua prezentatoare a emisiunii. (VEZI ȘI: ANCA ȚURCAȘIU ȘI-A “ÎNCĂRCAT BATERIILE” PE LITORAL DUPĂ DIVORȚ. CUM AM FILMAT-O PE PLAJĂ, ALĂTURI DE…)

”M-aș mai duce la Puterea dragostei, însă pentru Cristina Mihaela, noua prezentatoare. Este  foarte frumoasă, chiar mi-a atras atenția. Dincolo de frumusețe, pare și o fire sensibilă, o persoană fină, exact așa cum îmi place mie la o femeie. Ea este motivul de a intra în emisiune, la Istanbul ”, a spus Jador.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *