Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Gabriela Cristea, mesaj pentru Adelina Pestrițu după ce a aflat că este infectată cu COVID-19. „Ne-a dus de la agonie la extaz, ca să ne arunce iar în ghearele abisului”

La scurt timp după ce a aflat că Adelina Pestrițu are coronavirus, Gabriela Cristea a transmis un mesaj de încurajare pe contul de socializare și a îndemnat oamenii să poarte mască, pentru a se proteja.

„Pandemia asta ne-a schimbat hotarele spirituale. Ne-a dus de la agonie la extaz, că să ne arunce iar în ghearele abisului.

Într-o zi normală trecem prin toate stările cunoscute și mai adăugăm câteva noi care ne înspăimântă doar pentru nu știam că suntem capabili de ele.

Îl invocăm pe Dumnezeu de parcă e un personaj de film cu supereroi, când soluția eate de fapt la îndemână noastră; POARTĂ MASCA.

Masca mea te protejaza pe ține, masca ta mă protejază pe mine. Adelina Pestrițu, sănătate multă!”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

„Din păcate, zilele trecute, am intrat în contact cu un bolnav de Covid, iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros.

Am făcut un test, testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului. Aștept să fiu internată. Cei din familia mea vor fi testați, respectiv Zeni, bunicii. Soțul a ieșit negativ. Vă țin la curent”, a spus Adelina Pestriţu marți seara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *