Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fosta asistentă TV a revenit în circuit la șapte luni după ce a născut, dar… Lipsa de antrenament pe tocuri înalte și-a spus cuvântul

Când toată lumea credea că a devenit o familistă convinsă, iată că binecunoscuta Mădălina Pamfile revine „în circuit”. CANCAN.RO a întâlnit-o pe fosta asistentă „păcătoasă” într-un club de fițe din Mamaia Nord, la șapte luni după ce a născut a doua oară. Imaginile spun însă totul despre lipsa de antrenament pe tocuri înalte.

De când a devenit mamă, viața Mădălinei ar părea că s-a schimbat total. Bruneta de 27 de ani s-a mutat alături de iubitul ei albanez în Spania, în urmă cu doi ani, când a născut-o pe prima sa fetiță, Sophia. Partenerul de viață ar fi cumințit-o și ar fi făcut-o să uite de viața zbuciumată, de noapte, din Capitală, cu care fosta asistentă TV a fost obișnuită ani la rândul. (NU RATA: MĂDĂLINA PAMFILE A PRIMIT UN BOLID DE LUX ROZ! CÂT A COSTAT SUPERBA BIJUTERIE PE PATRU ROȚI)

Dar niciodată nu e prea târziu pentru o revenire „în circuit”. Astfel că, Mădălina Pamfile a fost filmată în parcarea unui club de fițe din Mamaia Nord, în timp ce pleca de la distracție, ca pe vremuri, împreună cu un grup de prieteni.

Mădălina Pamfile a revenit la distracția „de noapte”

Sexy din cap până în picioare, dar mersul…

Îmbrăcată într-o bluză elegantă cu decolteu adânc, de culoare nude, pantaloni lungi asortați și, bineînțeles, tocuri înalte, care îi evidențiau și mai mult statura impunătoare de model, fosta asistentă TV a defilat ușor nesigur în parcarea clubului. În imaginile obținute de CANCAN.RO se poate observa cum bruneta încearcă din răsputeri să rămână stabilă și să nu se clatine pe tocurile de peste 10 cm, semn că orele petrecute la club au „extenuat-o”, iar lipsa de antrenament și-a spus cuvântul.

Mădălina Pamfile nu era chiar „stabilă” pe tocuri când a plecat de la club, cu prietenii

Cu toate acestea, sexoasa mămică – după câteva discuții cu prietenii în fața bolidului său de lux – a decis să-și abandoneze mașina în parcarea clubului și să meargă cu toții în altă parte.

(CITEȘTE ȘI: Cleopatra Stratan și Edward Sanda au tras o sperietură serioasă! Ce au pățit cei doi artiști? „Ne-am panicat…”)

Fosta asistentă TV și-a abandonat masina la club și a plecat cu prietenii în altă parte

Mamă pentru a doua oară

Mădălina Pamfile a devenit mamă pentru a doua oară la începutul anului 2020, pe 27 februarie, aducând-o pe lume pe cea de-a doua fetiță, pe nume Samira. Anul trecut, de sărbători, bruneta a publicat primele imagini cu sarcina. Până atunci, nimeni nu a știut că aceasta va deveni din nou mamă. Primul copil al fostei asistente TV are de doi ani și se numește Sophia.

Mădălina Pamfile are două fetițe, Sophia – doi ani și Samira – șapte luni

Cine este bărbatul care a „cumințit-o”

De când a devenit mamă, viața Mădălinei Pamfile pare că s-a schimbat total. Fosta asistentă TV s-a retras din lumina reflectoarelor și își dedică timpul familiei. Bruneta a fost destul de rezervată în ceea ce privește identitatea partenerului său. O sursă apropiată celor doi a povestit, însă, în presă, despre bărbatul care a făcut-o mămică.

(CITEȘTE ȘI: Lili Sandu se pregătește de botez! Când o să aibă loc marele eveniment? „Țin foarte mult să facem ceremonia religioasă…”)

„Tipul, din ce știu eu, este albanez. E putred de bogat, sigur e multimilionar. Normal, e foarte discret, nu știu din ce a făcut banii respectivi, dar i-am văzut chiar eu iahtul din Ibiza. Și, când zic iaht, știu ce zic, nu e vreo bărcuță, e un vas în toată regula, a costat pe undeva la 7 milioane de euro”, a povestit unul dintre cunoscuții celor doi la începutul acestui an.

Partenerul de viață al Mădălinei Pamfile este multimilionar

Mai mult decât atât, potrivit sursei citate, afaceristul respectiv ar fi făcut-o pe Mădălina să devină una dintre cele mai cuminți femei în ultimii doi ani, deși sexoasa brunetă ar părea că vrea să mai „evadeze” din când în când.

 „Mădălina nu mișcă în front în fața lui, îl ascultă cu sfințenie și îi face toate poftele. E adevărat, și el îi oferă tot ce și-ar putea dori, mai puțin expunerea publică, la care, încă, Mădălina visează. Dar s-a mulțumit cu statutul ei, preferă să fie răsfățată și bogată, decât să fie în scandaluri toată ziua, iar așa are o viață de prințesă”, a mai spus sursa citată.

A fost căsătorită doi ani cu Alin Bruno, fosta ispită de la „Insula Iubirii”

Bruneta sexy a divorțat oficial de timișoreanul Alin Bruno în octombrie 2017, după doi ani de mariaj. În momentul separării, Mădălina era deja gravidă cu partenerul albanez, cu care s-a afișat pe rețelele de socializare în ianuarie 2018, preferând însă să nu-i dezvăluie identitatea.

(CITEȘTE ȘI: Adelina Pestrițu, criticată dur de fani și de Cristina Ich, după ce a spus ca are COVID-19: „Dacă rămâi fără gust și fără miros, cum simți mirosul de brăduț de vanilie?”)

Mădălina Pamfile a fost căsătorită doi ani cu timișoreanul Alin Bruno, fostă ispită la „Insula Iubirii”

Trecutul dureros al Mădălinei Pamfile

Mădălina Pamfile are un trecut dureros. Fosta asistentă TV a fost părăsită de părinţii naturali şi înfiată de o altă familie pe când avea trei ani. La şapte ani, bruneta a aflat despre adopţie. Dacă copilăria a fost tristă, adolescenţa a fost marcată de un episod care îi va rămâne mereu în memorie. Mădălina a fost violată la vârsta de 11 ani. Ulterior, la 18 ani, ea a primit şansa de a se angaja în televiziune, fiind pentru scurt timp asistenta lui Dan Capatos. Mădălina nu a rezistat prea mult în lumina reflectoarelor şi s-a retras. Au mai rămas memorabile apariţia ei în Playboy şi relaţia cu fostul primar al Constanței, Radu Mazăre.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *