Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Anca Țurcașiu și-a “încărcat bateriile” pe litoral după divorț. Cum am filmat-o pe plajă, alături de…

După 22 de ani de căsnicie, Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au decis să meargă pe drumuri separate. Vestea a căzut ca un trăsnet în showbiz-ul românesc însă artista încearcă să își vadă în continuare de drumul ei. Un lucru este cert! Există viață și după divorț. CANCAN.RO vă prezintă imagini, în exclusivitate, cu Anca Țurcașiu în costum de baie, la 50 de ani, pe litoralul românesc.

Anca Țurcașiu a decis să-și petreacă ultimele zile de vară pe litoralul românesc. Nu singură ci… împreună cu mai mulți prieteni. Artista încearcă, din răsputeri, să treacă peste ruptura de Cristian Georgescu și petrece cât mai mult timp în compania persoanelor dragi.

În weekend, Anca Țurcașiu s-a aflat din nou la mare. Îmbrăcată într-un costum de baie format din două piese, cu o șapcă pe cap, pentru a se proteja de soarele arzător, vedeta a reușit să atragă atenția tuturor atunci când și-a făcut apariția pe plajă. (CITEȘTE ȘI: GINA PISTOL RISIPEȘTE ÎNDOIELILE ÎN PRIVINȚA SARCINII. “VA FACE TOTUL PUBLIC CÂND…”)

Anca Țurcașiu, în formă maximă la 50 de ani

Pe lângă faptul că a fost înzestrată de Mama Natură cu un corp de invidiat, artista a adoptat un stil de viață sănătos încă din tinerețe. Și asta pentru că, în familia ei, mai multe rude s-au confruntat cu problemele de greutate.

Am eliminat de 30 de ani carnea din alimentație, nu mai mănânc nici lactate. Am rămas pe fructe, legume, pește, ouă și evit cât pot zahărul și făina albă. E rezultatul unui efort permanent. Încerc să mănânc foarte calculat, foarte atent. Mama a fost o grăsuță drăguță, iar tata are și astăzi multe kilograme, dar le poartă cu mândrie. Genetic, nu sunt o silfidă. Și nu o să fiu până când o să mor. Dar asta e, nu mă vait. M-am obișnuit. E un mod de viață”, declara Anca Țurcașiu în luna decembrie a anului trecut.

Și, ce-i drept, vedeta poate fi confundată oricând cu o puștoaică. Anca Țurcașiu s-a simțit foarte bine în compania amicilor săi, cu care a avut discuții aprinse. După ce au stat la povești despre câte-n lună și-n stele, artista s-a adăpostit pe șezlong, la umbră. Ulterior s-a răcorit puțin în valurile mării, iar apoi, împreună cu gașca de prieteni, s-a întors la hotelul la care s-au cazat. (VEZI ȘI: IMAGINI RARE CU “MATA HARI DE ROMÂNIA”, LA O SUPER-PARTIDĂ PE PLAJĂ, ÎN MAMAIA. S-A INSTALAT PE UN FOTOLIU CA O REGINĂ ȘI…)

Anca Țurcașiu s-a relaxat la mare și singură

Anca Țurcașiu a anunțat divorțul pe Facebook

După 22 de ani de mariaj cu medicul Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu a uimit pe toată lumea și a postat un mesaj pe contul său de Facebook, prin intermediul căruia a anunțat despărțirea de soțul ei.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște!

Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a scris Anca Țurcașiu.

De la ce ar fi pornit disputa între cei doi

De ceva vreme, între cei doi ar fi fost mai multe momente tensionate. Pandemia i-a afectat pe Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu. Vedeta nu a mai avut spectacole și concerte, iar soțul ei nu a mai putut să-și practice meseria.

După o perioadă, Anca Țurcașiu i-ar fi reproșat, în mod repetat, lui Cristian Georgescu că n-ar aduce bani în casă și l-ar fi trimis la muncă, însă acesta ar fi refuzat. Dan Silviu Boerescu spune că problemele cu banii i-ar fi adus pe cei doi în pragul divorțului. (VEZI ȘI: “REGELE CONSTRUCȚIILOR” ȘI “TĂTICUL MC DONALD’S” AU SAVURAT O BERE LA PAHAR DE PLASTIC, SUB UMBRELĂ ȘI…)

„El i-a spus să se relaxeze o perioadă, ea i-a spus să plece să mai pună un implant, un dinte. Am verificat din două surse, nu chiar din trei cum spune la manual și cred că este adevărat”, a fost mărturisirea făcută de Dan Silviu Boerescu .

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *