Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Adina de la Heaven a vorbit despre neînțelegerile cu iubitul ei, Glance. De ce a ales artista să nu se căsătorească. „Nu e nici de departe relația perfectă”

Adina de la Heaven și Glance sunt împreună de mai mulți ani. Au împreună o fetiță, însă nu vor să se căsătorească. Mai mult, interpreta a vorbit despre neînțelegerile din cuplu.

„Nu e nici de departe relația perfectă. Nu sunt genul de persoană care să zică că e numai lapte și miere și dupa divorțăm, cum se întâmplă. Nu pot să zic că sunt gospodina perfectă și lui îi place să mănânce.

Avem contre de multe ori pe treaba asta, să învăț să gătesc arăbește”, a declarat Adina de la Heaven într-o emisiune tv, potrivit Spynews.

Adina de la Heaven a spus și de ce ea și Glance nu au ales
să se căsătorească și asta pentru că artista nu crede în instituția căsătoriei.

„Dacă un bărbat vrea să facă ceva, o face și cu tine de mână. A fost înțelegerea noastră de la început. Când nu mai simțim, ne spunem „la revedere”.

Ăsta e și motivul pentru care nu ne-am căsătorit până acum. Nu cred în această instituție a căsătoriei. Un act nu te ține și atunci e mai important respectul”, a adăugat vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *