Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ultima oră! Adelina Pestrițu, diagnosticată cu COVID-19! Vedeta a mărturisit totul cu ochii în lacrimi: „Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei” VIDEO

Adelina Pestrițu a fost testată pozitiv pentru COVID-19! Îndrăgita vedetă a mărturisit totul cu ochii în lacrimi. Fosta prezentatoare urmează să fie internată la spital.

Adelina Pestrițu a mărturisit în urmă cu puțin timp că a primit rezultatul pozitiv la testul pentru noul coronavirus. Cu ochii în lacrimi, bruneta s-a filmat și le-a povestit fanilor pe Instagram despre situația dificilă în care se află.

„Dragii mei, nu aș fi vrut să fac acest story, dar vreau să știți de la mine. Așa cum le știți pe cele bune, vreau să le știți și pe cele rele. Vreau să știți prin ce trec în momentul de față. Din păcate, zilele trecute am intrat în contact cu un bolnav de COVID, iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros.”, a mărturisit Adelina Pestrițu.

Virgil, soțul Adelinei, a ieșit negativ la testul COVID-19

Adelina a mărturisit, de asemenea, că toată familia ei se va supune regulilor impuse de lege, în ceea ce privește noul coronavirus.

 „Am venit, mi-am făcut un test, testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului, aștept să fiu preluată și internată. Desigur, toți cei din familia mea vor fi și ei testați, respectiv Zeny, bunicii, soțul a ieșit negativ, dar vă țin la curent.”, a mai spus aceasta.

Adelina Pestrițu suferă de COVID-19

Cum și-a dat seama că suferă de COVID-19

Adelina Pestrițu a povestit exact cum și-a dat seama că este infectată cu noul coronavirus.

„N-am știut că persoana respectivă este infectată cu COVID, eu mi-am făcut testul după ce am rămas fără gust și fără miros. Mâncam o ciocolată și efectiv nu mai aveam niciun gust. Nu înțelegeam de ce simt ca și cum aș mânca hârtie. Și am venit, mi-am făcut testul, am aflat că este pozitiv. Deocamdată, starea mea de sănătate este bună, în afară de faptul că nu mai am gust și nu mai am miros.”, a spus bruneta.

Mai mult, fosta prezentatoare de la Kanal D a ținut să dea câteva sfaturi tuturor românilor, să se protejeze și să poarte masca de protecție pentru a nu ajunge în aceeași situație.

”O să vă țin la curent, pe măsură ce voi putea să comunic ceea ce se întâmplă, din păcate. Asta e, nu putem să prevedem aceste episoade din viața noastră. Protejați-vă, purtați mască și aveți mare grijă de voi. Sănătate multă!”, a spus Adelina.

A plâns după ce s-a destăinuit fanilor

La sfârșitul confesiunilor de pe Instagram, Adelina a răbufnit complet și a început să plângă.

„Ce situație. O să fie bine. Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei, dar eu am mare încredere că va fi totul bine! Purtăm mască în continuare, da?!”, a încheiat Adelina Pestrițu, în lacrimi, pe contul de Instagram.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *