Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

“Regele construcțiilor” și “Tăticul Mc Donald’s” au savurat o bere la pahar de plastic, sub umbrelă și…

Doi dintre ”greii” afaceriști ai României „au pus țara la cale”, la bustul gol și cu un pahar de bere în mână! S-a întâmplat zilele acestea, pe plajă la Mamaia, acolo unde Raul Doicescu și Marian Alecu, care dețin împreună aproximativ 60 de milioane de euro, au profitat de ultimele zile călduroase ale verii. Fără celebrele fițe care îi caracterizează, de regulă, pe mulți dintre miliardarii României. CANCAN.RO vă prezintă imaginile inedite, în exclusivitate.

(CITEȘTE ȘI: CRISTI BORCEA ȘI “TĂTICUL MCDONALD’S”, ȘPRIȚ RECE ȘI TRABUC PE PLAJA MILIONARILOR. CUM S-AU PROTEJAT ÎNAINTE DE “TRATAMENT”)

”Regele construcțiilor” și “Tăticul Mc Donald’s”, așa cum au fost supranumiți cei doi oameni de afaceri, s-au întâlnit pe litoralul românesc, la Mamaia, și au trecut imediat la treabă. Fără fițe, cei doi și-au luat câte o bere la pahar de plastic, s-au retras sub o umbrelă și au început să discute pe îndelete. Cine știe, poate chiar și despre greutățile pe care pandemia le provoacă economiei.

Afaceriștii Raul Doicescu și Marian Alecu, la o bere, pe plajă, la Mamaia

Viața merge înainte, cu bune, cu rele, iar cei doi oameni de afaceri, Raul Doicescu și Marian Alecu, vor rezolva ei, într-un fel sau altul, problema economiei lovite de pandemie. Până atunci, o bere rece merge ca unsă, iar milionarii nu au refuzat-o, chiar și la busturile goale, că nu strică puțin bronz.

Cine este Raul Doicescu, ”Regele construcțiilor”

Raul Doicescu a intrat în afaceri la scurt timp după Revoluție. În anul 1991 a început afacerea de familie cu Bog’Art, o firmă de construcții care avea să facă istorie în perioada imediat următoare. Și să devină, de asemeni, prosperă. Numele vine de la fiul său, Bogdan, care s-a născut chiar în timpul Revoluției din Decembrie ’89. Cele două turnuri de la Piaţa Presei Libere (Charles de Gaulle Plaza şi City Gate), magistrala M4 de metrou, Autobaza 66 autobuze – RATB Obregia, Spitalul RATB, Centrul de Excelenţă în Neurochirurgie Bagdasar Arseni, centrul comercial Băneasa Shopping City şi Catedrala Mântuirii Neamului! Toate au fost ridicate de firma lui Doicescu.

A ocupat chiar locul al treilea într-un tot al companiilor românești, când a înregistrat o cifră de afaceri de 486,2 milioane de lei, cu un profit de 6,5 milioane.

Raul Doicescu (stânga) îi explică lui Marian Alecu ce ar trebui făcut

Marian Alecu, “Tăticul Mc Donald’s”, afaceri în toate domeniile

Marian Alecu avea să devină cu adevărat cunoscut atunci când dădea o mare lovitură cu McDonald’s, celebrul lanț de fast-food pe care l-a adus, în premieră, în România. Și-a întins afacerile și în direcția hotelieră, având diferite proiecte. Nu s-a oprit aici. Alecu a făcut investiții în real estate, restaurante și retail de bijuterii.

(NU RATA: TĂTICUL MCDONALD’S & CITY GRILL A FĂCUT SENZAȚIE ÎN CARTIERUL MILIARDARILOR CU UN MERCEDES DE COLECȚIE!)

A renunțat apoi la „Mec” și s-a implicat mai mult în industria hotelieră. După ce construise de la zero un hotel pe litoral, la Venus, Alecu a cumpărat, de data aceasta, un hotel, chiar de la patronul cunoscutei agenții de turism Paralela 45. Iar ultimul plan al afaceristului, încurcat, oarecum, de pandemie, este un hotel chiar în Centrul Vechi al Capitalei.

Marian Alecu părăsea, în 2009, conducerea celebrului lanț de restaurante tip fast-food și devenea acționar, alături de fratele și de fiul lui, al lanțului City Grill.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *