Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Neti Sandu a dezvăluit secretul ei. De ce optează pentru aceeași tunsoare de ani buni. “Asta e povestea părului meu”

Neti Sandu a rămas aproape neschimbată în 25 de ani de când
este la PRO TV și cel mai mare mister din jurul său rămâne, fără îndoială,
motivul pentru care optează pentru aceeași tunsoare de ani buni. Neti a
explicat totul, într-un interviu pentru revista VIVA!.

Neti Sandu a dezvăluit că mulți stiliști și-au dorit să-i
schimbe look-ul și nu s-a arătat deloc împotriva unei schimbări de look.

“Da, am încercat să-mi schimb coafura. L-am lăsat și mai lung. Fiecare stilist pe care l-am avut a vrut să-mi schimbe tunsoarea. Și i-am spus foarte bine «schimb-o, dar aș vrea să-mi stea mai bine. Dacă reușești să-l faci să-mi stea mai bine, eu sunt de acord».

La un moment dat, un stilist mi-a zis că părul trebuie filat și să vezi ce frumos o să stea și că trebuie neapărat mult mai fresh, mult mai diferit. I-am dat voie și după aceea m-am întâlnit cu colegii și nu m-au recunoscut, dar nimeni nu a zis îți stă mai bine, rămâi așa. Toată lumea a fost îngăduitoare cu mine.

Filat și făcut altfel, cu o coafură într-o parte mă făcea un băiețel mai aspru așa. Ideea este că din cauza firului care este sticlos, el nu se poate așeza imediat. El face doar niște lucruri: dacă eu îl las pe linia lui și îl retez, el stă perfect.

Dacă există o metodă ca eu să-l fac să stea perfect, de ce să fac să fie altfel? Dacă îl las să fie mai lung, părul în sine e foarte frumos, dar nu pot să spun că îmi stă mie bine.

Adică o să fie un păr lung, sticlos și care o să stea nemișcat…Nu, așa nu e bine. Doar părul în sine e splendid. Asta e povestea părului meu.”, a spus Neti Sandu în exclusivitate pentru revista VIVA!

“Nici nu trebuie să-l dau cu balsam sau să-i fac măști. Nu are nevoie de absolut nimic, eu nu-l dau cu fixativ, nu-l dau cu nimic.

Mă coafez dimineața și eu nu mai dau cu peria pe el, pentru că nu e nevoie. Stă perfect, nu se mai mișcă și din acest motiv și pare perucă. Că nu trebuie să-i fac absolut nimic.

E o calitate anume de păr: păr sticlos, adică firul e tubular și reține apa și de aceea stă așa plin. După ce mă spăl pe cap și vreau să mă usuc, trebuie să folosesc două prosoape ca să scot apa din el, pentru că reține apa. După 25 de ani, nimeni nu poate să accepte că e părul meu.

Deși el mai crește, eu îl tund, îl vopsesc. Nu, nu e perucă, m-au văzut ei. Ei știu sigur, susțin mulți”, a mai completat Neti Sandu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *