Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mesajul Antoniei pentru Alex Velea, după 8 ani de relație. Cum i-a răspuns artistul. „Ești peste toate, peste tot”

Antonia și Alex Velea formează un cuplu de 8 ani. Au împreună doi băieți și o relație de invidiat. Se iubesc la fel ca la început și nu ezită să își facă declarații de dragoste în public. Și de data asta, cu ocazia aniversării lor, aceștia și-au spus cuvinte emoționante în mediul virtual.

Recent, Antonia și Alex Velea au împlinit 8 ani de relație, iar Antonia i-a făcut partenerului ei o declarație emoționantă pe contul de socializare.

„Doi copii și 8 ani mai târziu… Sunt încă îndrăgostită de
tine … De fapt, am început să mă îndrăgostesc și mai mult de tine după ce i-am
avut pe fiii noștri!’, a mărturisit Antonia.

Alex Velea i-a dat mamei copiilor săi un răspuns pe măsură: „Ești peste toate, peste tot. Aşa te vreau! Eşti în aerul ce-l respir, eşti în apa ce-o beau. La mulți ani fericiţi, iubirea vieţii mele. Îţi mulţumesc pentru tot!”, a spus Alex.

Deși, la început, puțini au dat șanse cuplului Antonia – Alex Velea, iată că, 8 ani mai târziu, cei doi artiști sunt tot împreună și au o doi copii superbi, Dominic (5 ani și jumătate) și Achim (3 ani și jumătate).

Chiar dacă, atunci când s-au cunoscut, erau ambii prinși în alte căsnicii (Antonia are o fiică, Maya, de 10 ani, din căsnicia cu Vincenzo Castellano), dragostea lor a învins toate neajunsurile și, mai mult, a câștigat proba timpului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *