Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mario Fresh a ajuns de la plajă, la spital! Ce a pățit artistul în timp ce se afla în vacanță în Grecia? „Mergem la spital. M-a mușcat…”

Mario Fresh nu s-a bucurat prea mult de vacanța în Grecia, alături de iubita sa Alexia Eram. Chiar din prima zi artistul a avut parte de un incident neplăcut ce l-a trimis de pe plajă direct la spital.

Recent, a fost ziua de naștere a Alexiei, așa că Mario Fresh a dorit să îi facă un cadou special. Cei doi au decis să se decupleze pentru câteva zile așa că au plecat în vacanță în Grecia. Însă chiar din prima zi planurile le-au fost umbrite de un eveniment mai puțin fericit. (CITEȘTE ȘI: ABI TALENT ARUNCĂ BOMBA: ALEX VELEA ȘI MARIO FRESH S-AR FI CERTAT DIN CAUZA IUBITELOR. „ANTONIA NU O SUPORTĂ PE ALEXIA ȘI…”)

Se pare că Mario Fresh a avut parte de un accident. Cântărețul a fost înțepat de o creatură marină, motiv pentru care a fost nevoit să se prezinte imediat la cea mai apropiată unitate sanitară. În timp ce se afla pe o stâncă, artistul a călcat greșit și a nimerit pe un arici de mare, care, l-a înțepat de câteva ori. Chiar dacă Alexia a încerca să îl ajute și să scoată țepii, artistul a fost nevoit să meargă la spital.

„Mergem la spital. M-a mușcat un arici de mare. Am călcat cum nu trebuie pe o stâncă și m-a înțepat un arici de mare. Am vreo 20 de înțepături”, a dezvăluit cântărețul, în cadrul unei emisiuni tv, potrivit spynews.ro

Mario Fresh și Alexia Eram, patru ani de relație

Alexia Eram și Mario Fresh sunt împreună de patru ani. Iar la începutul lunii august, cu ocazia zilei de naștere a lui Mario Fresh, Alexia i-a făcut o declarație de dragoste inedită. Aceasta a posta pe pagina personală de Instagram un mesaj emoționant. (VEZI ȘI: SCENARIUL NEGRU SE CONFIRMĂ? ALEXIA ERAM ȘI MARIO FRESH AU AJUNS PE MÂNA MEDICILOR, DUPĂ CE ANDREEA ESCA A FOST TESTATĂ POZITIV CU COVID-19)

„Patru ani alături de sufletul ăsta frumos. Îţi mulţumesc pentru că mă faci să mă simt iubită şi specială. Nimic nu mă face mai fericită decât să văd cum crește iubirea noastră. Te iubesc”, a scris Alexia, la începutul lunii august.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *