Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Loredana Groza, de nerecunoscut! Cum au surprins-o paparazzii pe artistă în oraș

Loredana Groza este din ce în ce de nerecunoscut, din cauza operațiilor estetice! Legendara cântăreață a fost surprinsă de paparazii CIAO.RO cu prietenii în oraș, unde savura o narghilea.

Cu puțin timp în urmă, îndrăgita cântăreață și actriță a fost asemănată cu fosta asistentă TV, Loredana Chivu. Românii le-au găsit asemănări uimitoare celor două, din pricina faptului că ambele au mai multe operații estetice la nivelul feței.

Deși s-a tunat considerabil, Loredana Groza a precizat că alte valori stau la baza unei încrederi în sine.

„Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea.”, a declarat Loredana Groza în urmă cu ceva timp.

Specialiștii, însă, medicii cu ochi avizați susțin însă că: „Loredana are rinoplastie, lifting mamar, acid hialuronic pentru buze şi botox pentru riduri”, explica pentru CANCAN.ro medicul Chawi Youssef.

Între timp, gama de operaţii s-a extins, iar unele au fost chiar repetate: injecţii antirid cu botox, blefaroplastie, rinoplastie, şi din nou acid hialuronic în buze.

Fanii o aseamănă cu Loredana Chivu

„Din păcate nu mai semeni cu tine! Ador vocea ta, respect dorința ta de a te păstra frumoasă, dar nu ești tu!” -a scris internautul”. Fără să stea pe gânduri, Loredana Groza i-a răspuns imediat acestuia.

„O să râzi, sunt chiar eu” i-a spus Loredana Groza, internautului.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *