Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Anamaria Prodan, investiție de zeci de mii de euro: ”Mi-am dorit foarte mult. Am visat să am un…”

Anamaria Prodan a făcut o investiție de zeci de mii de euro. Vedeta a dezvăluit totul despre noua ei afacere de care este foarte mândră.

Anamaria Prodan și-a dorit mereu să aibă un atelir de creație, iar visul ei s-a îndeplinit! Sexy-impresara și-a dorit să aibă propriile creații, iar fiica ei, Rebecca, să-i ducă mai departe pasiunea pentru fashion. (CITEȘTE ȘI: ALIN OPREA, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE AMANTA LUI: ”ACEASTĂ RELAȚIE A VENIT FOARTE FIRESC ÎN VIAȚA MEA”)

”Mi-am dorit foarte mult. Ca orice fetiță, am visat să am un atelier al meu, unde să pot eu să-mi fac haine, unde să pot să-mi pun numele pe creațiile respective. De-asta mi-am dorit atât de mult ca Rebecca să meargă pe linia asta, de creație, de fashion. Am avut noroc ca în viața mea să întâlnesc oameni minunați, cum este partenera mea, cu care am început acest business. Mergeam la ea de foarte mulți ani și mă uitam cu câtă migală face fiecare articol”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

Anamaria Prodan, sacrificii pentru carieră

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc și se spijină necondiționat, însă… fac sacrificii enorme pentru fericirea lor.

Sexy-impresara a dezvăluit, recent, că munca le ocupă tot timpul. Carierele lor sunt pe primul loc, iar în 15 ani Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au avut un concediu în adevăratul sens al cuvântului. (VEZI ȘI: CUM S-A INFECTAT ADELINA PESTRIȚU CU COVID-19. A FĂCUT O GREȘEALĂ PE CARE MULȚI O FAC, FĂRĂ SĂ ȘTIE. “MÂNCAM O CIOCOLATĂ ȘI…”)

„Eu, în 15 ani, n-am avut nicio zi de vacanță. Ce ne cumpărăm noi sunt singurele bucurii pe care ni le putem face. Am stat acum două luni la Dubai cu pandemia, dar Laurențiu a muncit. Eu cu el n-am mers în vacanță niciodată! Toți își planifică concedii, noi n-avem niciodată. E foarte rău”a spus Anamaria Prodan în cadrul unei emisiuni TV.

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *