Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Acest frizer își folosește singura zi liberă pentru a tunde persoanele fără adăpost , redându-le încrederea în sine

Mark Bustos este un frizer din New York care nu numai că are un mare talent în mâini, dar are și o inimă uriașă care servește drept exemplu pentru mulți oameni. Profesionistul își ia liber doar duminică, dar în loc să se odihnească, merge pe străzile orașului tunzând părul cerșetorilor.

– Advertisement –

Pur și simplu își adună tot materialul de lucru și întreabă pe strada cine vrea să-și schimbe aspectul, Instagram-ul lui Mark este plin de fotografii emoționante care arată cum o simplă tunsoare poate schimba complet aspectul cuiva, pe lângă creșterea stimei de sine.

Totul a început când bărbatul a călătorit cu familia în Filipine în 2012 și a oferit tunsori gratuite copiilor nevoiași, dar când s-a întors la New York, a decis că va continua proiectul. „Sentimentul a fost atât de fascinant încât am decis să duc acea energie pozitivă înapoi la New York”, spune Mark.

Într-o zi, când se plimba cu prietena sa, frizerul a văzut o persoană fără adăpost și a întrebat-o dacă vrea să-și reînnoiască aspectul, pe lângă faptul că i-a oferit mâncare. Atunci răspunsul cerșetorului l-a surprins: „Nimeni nu m-a întrebat vreodată ce vreau să mănânc. De obicei primesc doar resturi ” .

– Advertisement –

„Există un motiv intemeiat pentru care fac această muncă pe stradă, și nu în salonul meu. Vreau ca toți cei care trec să se simtă inspirați să facă acte de bunătate ” , a zis Mark, care face în medie șase tunsori gratuite în fiecare duminică.

01. O noua persoana

02. Aspect complet nou

03. Un zâmbet i-a înflorit pe față

– Advertisement –

04. Nu a vrut sa renunte la barba sa

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *