Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Replici acide între Alexandra Ungureanu și Andreea Tonciu, la Bravo, ai stil! Celebrities. „Tu nu trebuie să mă corectezi pe mine”

Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu, concurentele de la Bravo, ai stil! Celebrities, au avut parte de un moment tensionant, în cadrul emisiunii. Cele două s-au ironizat reciproc, iar lucrurile au degenerat.

Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu de la Bravo, ai stil! Celebrities au redeschis sezonul celebrului show, cele două concurente încingând spiritele în platou.

Andreea Tonciu are deja experiență în domeniu, aceasta intrând în conflict și cu alte concurente, iar de data aceasta și-a ales o victimă aparent mai puțin vocală. Bruneta a atacat-o direct pe Alexandra, făcând o remarcă nepotrivită. Mai pe scurt, a ironizat-o că nu este căsătorită.

„De acum să mai umbli și tu la texte, vino cu replici noi”, a replicat Alexandra, deranjată de stilul brunetei, care obișnuiește să caute ceartă din senin în fiecare ediție, potrivit VIVA!

„Tu nu trebuie să mă corectezi pe mine și trebuie să mă lași să zic ce vreau eu, înțelegi domnișoara Ungureanu? Domnișoară, cu toate că sunteți mai mare ca mine.

Dumneavoastră sunteți încă domnișoară, nu sunteți măritată ca să vă zic doamnă’, a ironizat-o Andreea.

„Stai liniștită, că nu mă grăbesc la măritat. Aștept”, a replicat alexandra Ungureanu. Replica brunetei a venit imediat însă. „Mai așteaptă tu mult și bine, că o să te ia… știi cine…”, a completat Tonciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *