Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Emily Burghelea, idilă cu Dani Mocanu? Fosta asistentă de la Acces Direct, ipostaze tandre cu manelistul, în cel mai nou videoclip al acestuia. VIDEO

Zilele trecute vă vorbeam despre faptul că celebrul Costi Ioniță a dinamitat industria muzicală românească! Cdel mai nou proiect al său este legat de Dani Mocanu, alături de care a lansat o melodie-bombă, dar ceea ce a atras atenția tuturor este faptul că focoasa Emily Burghelea a jucat rolul principal în videoclip. Și nu oricum, ci în ipostaze tandre, alături de Mocanu!

Face ce face și surprinde din nou! De această dată, se pare că Dani Mocanu s-a mai cumințit puțin, căci melodiile pe care le-a lansat cu ajutorul lui Costi Ioniță nu mai conțin cuvinte obscene și nici scenarii legate de proxenetism, pușcărie și alte lucruri negative.

Cea mai nouă manea lansată de Dani Mocanu se numește „Fragolina”, tradusă prin „Căpșunica” și se pare că această căpșunică delicioasă este nimeni alta decât Emily Burghelea.

Emily Burghelea, idilă cu Dani Mocanu?

În clipul existent pe Youtube, Emily Burghelea se afișează în ipostaze destul de apropiate de Dani Mocanu, astfel că toată lumea s-a întrebat dacă nu cumva s-a legat o poveste de iubire între cei doi. Răspunsul este nu, dar trebuie să recunoaștem faptul că sunt niște actori foarte buni, care și-au jucat rolul cu muuuult profesionalism.

Îmbrăcată super sexy, Emily Burghelea a atras toată atenția cu prezența sa în videoclipul lui Dani Mocanu, mai ales că nimeni nu se aștepta la un astfel de…„deal”.

Încă un lucru ce a atras atenția fanilor lui Dani Mocanu este faptul că manelistul cântă în limba spaniolă, demonstrând că orice se poate, atunci când îți dorești. Din videoclip nu lipsesc dansatorii, care nu sunt deloc puțini, iar întreaga acțiune a fost filmată în Vama Veche, la malul mării. Desigur, nici Costi Ioniță nu lipsește din peisaj, căci producătorul muzical are și el câteva intervenții pe ici, pe colo. În numai câteva ore de la lansare, melodia „Fragolina” a adunat peste 50.000 de vizualizări și cu siguranță Dani Mocanu știe că urmează să rupă trendingul în două!

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *