Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

După înfrângerea lui Dinamo cu Chindia, Cornel Dinu îi desființează pe dinamoviști!

Dinamo a pierdut la debutul lui Cosmin Contra pe bancă, scor 0-1 la Chindia Târgoviște, după o evoluție lacustră a „câinilor roșii”.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

După înfrângerea lui Dinamo suferită pe terenul Chindiei Târgoviște, fostul jucător legendar din „Ștefan cel Mare”, Cornel Dinu, i-a taxat pe jucătorii dinamoviști și l-a ironizat pe noul patron, spaniolul Pablo Cortacero.

„Contra, săracul, a fost aruncat în această situație. El avea o situație clară în Spania. A fost o grupare așa-zis dinamovisto-politică transilvană care a presat și a găsit acești patroni. El a vrut să facă bine, a făcut această legătură. Melero Marin era altceva. Când a fost Melero Marin la Getafe, Cosmin era jucător acolo. Era și Craioveanu acolo. Apoi apare acest offshore, «CortaZero», «Scurtul zero» în traducere directă. A avut un discurs mai mult decât ciudat, poate nu s-a tradus. Habla español, dar nu tot timpul. Nu era discursul unui om de fotbal. Amănuntele esențiale scapă în continuare. Cosmin a intrat într-o situație foarte grea. De multe ori, timpul vindecării e egal cu cel al îmbolnăvirii. El preia echipa după 3 ani dezastruoși, cu achiziții înfiorătoare făcute de Bălănescu, Iorga, Antonio. Acum, dacă îl lași singur pe Cosmin, care știe fotbal, se duce undeva în colțul vestiarului și își dă două palme la ce jucători s-au adus. Acest lot n-are nimic în comun cu tradiția lui Dinamo. Dinamo nu a mai fost condusă de dinamoviști, nu mai are spiritul de respect al jocului și al spectatorilor, de ambiție extraordinară.” a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *