Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cătălin Măruță lămurește situația, după ce s-a spus că Andra este din nou însărcinată. “Eva ar mai vrea o surioară”

De ziua Andrei, pe 23 august, Cătălin Măruță și soția lui au împlinit 12 ani de căsnicie. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Zilele trecute aceștia au petrecut în familie.

“A fost acasă și au fost cei mai apropiați oameni ai noștri. Au fost părinții Andrei, surorile Andrei, finii noștri, oameni foarte apropiați. A fost așa o petrecere în familie, o familie mai extinsă”, a spus Cătălin Măruță pentru revista VIVA!

Andra și Cătălin Măruță au împlinit 12 ani de căsnicie și se iubesc la fel de mult ca la început.

“Îți vine să crezi?! 12 ani de căsnicie. În 2008, chiar de ziua Andrei ne-am căsătorit, la Târgu Jiu. Stăteam și ne gândeam ce repede a trecut timpul. Au fost și nașii noștri de cununie și ne-am bucurat foarte tare să ne reîntâlnim.

Momentul special a fost marcat de un tort și de faptul că cei mai apropiați oameni au fost alături de noi”, a mai declarat prezentatorul de la PRO TV pentru sursa citată.

Gestul lui Pepe a stârnit controverse

Pepe a fost pus pe glume la ziua nașei sale. Artistul a postat pe conturile sale de socializare fotografii în care îi ținea mâna pe abdomen Andrei, iar de aici… suspiciunile au apărut. Întrebarea care a stat pe buzele tuturor în ultimele zile a fost dacă Andra este însărcinată.

“A fost doar o glumă făcută de Pepe. Erau niște poze pentru noi, iar Pepe s-a amuzat și le-a postat pe Instagram și pe Facebook. Nu este însărcinată Andra. Dacă ar fi fost însărcinată, am fi spus. Pur și simplu a fost o fotografie la ziua ei”, a spus Cătălin Măruță.

Cătălin Măruță a recunoscut că nu a discutat cu cei doi copii ai săi despre acest subiect, pentru că nu a fost cazul până acum.

“N-am discutat subiectul acesta cu ei sau să fie un subiect pe care să începem să-l discutăm cu ei, dar cred că s-ar bucura. Cel puțin așa ne-am dori noi să știm că s-ar bucura.

Cred că ar exista și ceva gelozii, pentru că s-ar gândi că atenția nu mai este doar către unul sau către altul.

Probabil ar începe disputele. Eva ar mai vrea o surioară, pentru că e fată și ar vrea să se joacă împreună, David probabil ar mai vrea un băiat cu care să se joace pe Fornite. Nu știu cum ar fi, dar cred că ar fi interesant”, a mai spus Cătălin Măruță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *