Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Brigada “Corupătoarele” a făcut o nouă „victimă”. Cine este „doctorașul” care a apărut în compania divelor

Brigada ”Corupătoarele” a ”recidivat” într-un club de lux de pe litoral! Simona Trașcă, Andreea Podărescu și Loredana Chivu l-au anturat la LOFT pe ”doctorașul” vedetelor. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase.

În ultimul weekend din august a fost puzderie de vedete pe litoral. Printre cei care și-au petrecut sfârșitul de sptămână în cea mai renumită stațiune de la mare s-au numărat și cele trei dive din Brigada ”Corupătoarele”: Andreea Podărescu, Simona Trașcă și Loredana Chivu. După ce, în urmă cu aproximativ două săptămâni, le-au „încărcat” nota unor plătitori din provincie, cele trei sexoase au recidivat într-unul dintre cele mai exclusiviste cluburi de pe litoral. (CITEȘTE ȘI: BRIGADA “CORUPĂTOARELE” I-A ÎNCĂRCAT LA NOTĂ PE PLĂTITORI. “DIVELE” S-AU CANTONAT LA O MASĂ CALIFICATĂ ȘI…)

”Doctorașul” vedetelor nu a rezistat tentației

CANCAN.RO le-a întâlnit pe cele trei ”dive” în LOFT Mamaia. De data aceasta, cum se pare că plătitorii calificați n-au fost prezenți, Brigada ”Corupătoarele” l-a anturat pe unul dintre cei mai renumiți donjuani din noua generație.

”Doctorașul” vedetelor, așa cum este cunoscut buzoianul Valentin Burada, n-a putut să reziste tentației și, la scurt timp după ce le-a văzut la LOFT pe cele trei sexoase, s-a apropiat de masa acestora. (NU RATA: PAMELA DE ROMÂNIA A DEFILAT ÎNTR-UN COSTUM DE BAIE „INVIZIBIL” LA PISCINĂ, IAR POZELE AU AJUNS LA NOI)

După ce a reintrat în rândul bărbaților celibatari, afaceristul din Buzău se anturează cu mai toate frumusețile din showbiz. De data aceasta, a fost rândul ”corupătoarelor”. Într-o atmosferă electrizantă, Simona Trască, Andreea Podărescu și Loredana Chivu au petrecut cu tânărul afacerist din Buzău. Din câte se pare, Valentin n-a mers cu mâna goală la masa sexoaselor. Imediat ce s-a ”instalat”, ”doctorașul” vedetelor a comandat câteva sticle calificate. (VEZI AICI: AMANTA FOTBALIȘTILOR A RECIDIVAT! SILICONATA L-A DIVORȚAT PE ”DOCTORAȘUL VEDETELOR”?!)

Simona Trașcă, Andreea Podărescu și Loredana Chivu s-au anturat cu ”doctorașul” vedetelor, la LOFT

S-a apropiat de ex-iubita fotbaliștilor

Din câte se pare, între Ada Hululei și Valentin Burada ar fi mai mult decât o relație profesională, între angajat și angajator. Se știe că, de ceva timp, atunci când a decis să se facă fată serioasă, ex-iubita fotbaliștilor s-a angajat la clinica patronată de Valentin.  În ultima perioadă, sexoasa siliconată a petrecut alături de șeful ei în cluburile renumite de pe litoral.

Ba mai mult, când Valentin și-a serbat ziua de naștere, sexoasa brunetă nu doar că a fost prezentă la petrecere, unde a stat mai tot timpul lângă șeful ei, ci a ținut să-i lase și o urare siropoasă pe Instagram. Prin urmare, nu ar fi exclus ca cei doi să formeze chiar un cuplu redutabil pe scena mondenă. ”Doctorașul vedetelor” este renumit pentru apetitul dezvoltat pe care-l are pentru reprezentantele sexului frumos, iar, de când s-a tunat, ex-iubita fotbaliștilor face furori cu fizicul ei. (VEZI ȘI: LOREDANA CHIVU A FĂCUT PLAJĂ ÎN POZIȚII INTERZISE MINORILOR. AM FILMAT-O ÎN TIMP CE…)

Brigada ”Corupătoarele” a ”recidivat” la LOFT

Procesul cu Cătălin Cazacu

Recent, D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a prezentat, în premieră, informații uluitoare legate de o inedită dispută din showbizÎn urmă cu mai bine de un an, imaginea lui Cătălin Cazacu ar fi fost folosită, fără acordul lui, într-o campanie de promovare a unor proceduri medicale de mărire a penisului, inițiată de o renumită clinică din București, care pare să fie condusă de Valentin Burada.

La scurt timp după ce a descoperit acest lucru, vedeta Kanal D a demarat o acțiune în instanță. Obiectul procesului: drept de autor și drepturi conexe pretenții. Timp de aproximativ un an, Cătălin Cazacu și-a căutat dreptatea în fața magistraților.

Potrivit unor surse din mediul judiciar, judecătorii au decis în favoarea prezentatorului de la Kanal D. Conform deciziei instanței, Cătălin Cazacu trebuie să fie despăgubit de clinica din București, frecventată de vedete, care s-ar fi folosit de imaginea lui.

Admite în parte acțiunea împotriva SC XXXXX. Obligă la plata sumei de 5.000 de euro – despăgubiri pentru prejudiciul material şi moral decurgând din încălcarea dreptului prevăzut de art 88 din Legea nr. 8/1996 şi la plata sumei de 5.000 de euro – despăgubiri pentru prejudiciul moral rezultând din încălcarea dreptului la imagine +  200 de lei cheltuieli de judecată”se arată în decizia magistraților de la Tribunalul București.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *