Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Bianca Drăgușanu, în cele mai sexy poziții pe plajă, în timp ce Alex Bodi o ținea în brațe pe…

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite cu unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz. În timp ce musculosul Alex Bodi își demonstra abilitățile de tătic, sexoasa lui iubită, Bianca Drăgușanu, a oferit un show de-a dreptul răvășitor pe una dintre cele mai renumite plaje din Mamaia. Atenție, conținut nerecomandat cardiacilor!

A fost densitate mare de vedete pe metru pătrat în cea mai renumită stațiune de pe litoralul românesc. Printre cei care și-au petrecut sfârșitul de săptămână la malul mării s-au numărat și Alex Bodi și Bianca Drăgușanu. Cei doi și-au luat fiicele și prietenii și au dat fuga la mare. Așa cum ne-au obișnuit, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu surprind la fiecare apariție publică. Nici de data aceasta, cei doi nu s-au dezis. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU A ÎNNEBUNIT PLAJA CU POSTERIORUL EI TUNAT + POZIȚII ȘI SĂRUTURI CA ÎN “DIRTY DANCING” CU ALEX BODI)

CANCAN.RO i-a întâlnit pe Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pe una dintre cele mai renumite plaje din zona de nord a stațiunii Mamaia.

Alex Bodi, un tătic responsabilAlex Bodi a profitat din plin de ieșirea de pe litoral și a petrecut timp prețios cu fiica lui, dar și cu fetița Biancăi. Musculosul afacerist pare un mielușel atunci când se află în preajma celor mici. Ca orice tată perfect, Alex Bodi le-a luat pe fetițe și s-a bălăcit cu ele minute în șir în apă. Cu siguranță, imaginile pe care vi le prezentăm îl „califică” pe Alex Bodi în topul tăticilor responsabili din showbiz. (VEZI ȘI: CUM A INTRAT BIANCA DRĂGUȘANU ÎN PISCINĂ, LA MAMAIA. TURIȘTII AU CREZUT CĂ NU VĂD BINE)

Alex Bodi, un tătic responsabil

Bianca Drăgușanu, poziții „obraznice” pe șezlong!

Dacă Alex Bodi s-a ocupat de distracția fetițelor, Bianca Drăgușanu a profitat din plin și s-a relaxat alături de o prietenă pe șezlong. Sexoasa blondă a dorit ca în ultimul weekend din vară să își accentueze bronzul și și-a lăsat trupul răvășitor mângâiat de razele soarelui, din toate pozițiile.

Iubita lui Alex Bodi, răvășitor de sexy la plajă

Vedeta a făcut senzație din prima clipă în care a pășit pe nisipul fierbinte. În cel mai sexy costum de baie, care-i punea în evidență formele senzuale, Bianca Drăgușanu a atras privirile tuturor. Cum nu este chiar o fire liniștită, blondina s-a tot fâțâit pe șezlong și astfel a reușit să încingă atmosfera. Și-a unduit posteriorul bombat și a oferit un show de-a dreptul răvășitor. Cu siguranță, mișcările senzuale ale Biancăi au atras privirile tuturor reprezentanților sexului tare din preajmă.

Bianca Drăgușanu a răvășit plaja din Mamaia cu posteriorul ei

Mai mult decât atât, la un moment dat, Bianca și-a rugat prietena să o ajute cu loțiunea de plajă. Pentru a nu avea parte de arsuri, iar trupul ei să aibă un bronz perfect, vedeta și-a rugat companioana să o dea cu loțiune de plajă. Momentul în care blondina a fost masată cu cremă de plajă a fost de-a dreptul incendiar. Cu greu, bărbații și-au putut luat ochii de la „acțiune”. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU & GINA PISTOL ȘI-AU ”INSPECTAT” POSTERIOARELE! ATENȚIE, FOTOGRAFII AMEȚITOARE!)

Bianca Drăgușanu, masată de o prietenă cu loțiune de plajă

Bianca Drăgușanu a intrat îmbrăcată în piscină

În spectaculoasa ei excursie, diva noastră a mai uimit o dată turiștii, atunci când și-a făcut prezența la o piscină din Mamaia. În loc să-și dezgolească trupul, Bianca Drăgușanu a intrat în piscină… îmbrăcată, dar și încălțată într-o pereche de sandale cu toc. Și nu singură, ci alături de câteva prietene care au procedat la fel, spre șocul tuturor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *