Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

10 Oameni care și-au dat seama că viața este prea scurtă pentru a-și petrece timpul la o slujbă nepotrivită

Sunt atât de mulți oameni care se gândesc să-și schimbe profesia, dar care, în același timp, continuă să facă o treabă care nu le place zi de zi. Teama de a începe totul de la zero sau de a face o greșeală și presiunea celor din jur, îi descurajează chiar și pe cei care au șanse mari să aibă succes într-un domeniu nou. Din fericire, sunt si oameni curajoși care găsesc suficientă putere pentru a părăsi munca de care s-au săturat în ciuda tuturor și a începe să facă ceea ce le place cu adevărat.

1. Tatăl meu vitreg era un om normal, facea pălării și era si taximetrist cand timpul ii permitea. Într-o zi a găsit niste vopsea în casa și a început să facă tablouri moderniste.

– Advertisement –

2. „Eu și mama mea absolvim astăzi.”

3. Acesta este Serghei Gilev. Are 40 de ani. Lucra ca manager de conținut pe Sports.ru de 9 ani. Când avea 32 de ani, a decis să ia cursuri pentru a deveni actor. La inceput obținea roluri aleatorii ici și colo, dar în vara anului 2020, Serghei a jucat un rol foarte important în cele mai discutate seriale TV din vară – Chiki.

– Advertisement –

4. „Mama a absolvit doctoratul în asistență socială. Scopul ei a fost să-si obtina diploma până la 60 de ani și a obtinut-o la 59 de ani. ”

5. „Înainte de a deveni Hair Stylist, tatăl meu a fost contabil timp de 14 ani. ”

6. „Ceea ce a început ca un hobby de a vinde PC-uri recondiționate din garajul meu a devenit o afacere secundară de succes, vânzând cel puțin 5 calculatoare pe săptămână.”

7. Un prieten de-al meu a absolvit o diplomă în finanțe în 2003. Lucra la o bancă și se deplasa cu succes pe scara carierei. Dar apoi și-a dat seama că medicina este adevărata sa misiune în viață, a primit o bursă pentru a studia la o universitate de medicină și a studiat acolo timp de 7 ani. Acum este chirurg – înlocuiește articulațiile uzate cu cele din titan și readuce oamenilor bucuria de a trăi o viață fericita.

8. La 27 de ani a renuntat la job-ul sau bine platit in robotica si a decis sa isi deschida o cofetarie si sa-si urmeze pasiunea pentru gatit.

– Advertisement –

9. „Am slujit în armată 15 ani, acum sunt un stăpân al unghiilor.”

10. Mama mea obișnuia să lucreze ca programator într-o instituție de stat, dar ei nu i-au mai plătit salariul în anii ’90 și ea și tatăl meu au trebuit să înceapă să vândă lucruri in piață. Au început și au condus un magazin de produse chimice de uz casnic timp de aproape 20 de ani. Când a fost închis (pentru că nu puteau concura cu lanțurile mari de magazine), mama mea a devenit maseuză la 60 de ani . Se pare că si-a dorit întotdeauna să lucreze cu mâinile ei. Și îi place să învețe lucruri noi despre anatomia corpului uman. Se simte fericită când oamenii se simt mai bine după munca ei. A devenit extrem de căutată în doar 4 ani. Sunt foarte, foarte mândră de ea.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *