Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Viteza i-a adus sfârșitul! Un tânăr de 29 de ani a murit pe loc, după ce s-a izbit cu mașina de un copac

Destin cumplit pentru un tânăr de numai 29 de ani. Acesta a murit pe loc, după ce a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea și s-a izbit puternic de un copac.

Un tânăr de numai 29 de ani a murit pe loc, după ce s-a izbit cu mașina pe care o conducea, de un copac. Viteza a fost atât de mare, încât șoferul nu a avut nicio șansă de supraviețuire. Potrivit informațiilor din presă, în mașina condusă de tânărul de 29 de ani nu mai existau pasageri.

Tragedia s-a produs aseară, în jurul orei 19.40, pe DN 3, pe a doua bandă, dinspre localitatea Valu lui Traian către municipiul Constanţa. Din cauza faptului că avea o viteză de 158 km/h, tânărul a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe carosabil.

Fetiță de 10 luni, lovită violent de un autoturism

Un accident îngrozitor a avut loc în localitatea britanică Accrington, Lancashire. O fetiță de doar un an și zece luni a fost lovită de o mașină, după ce a căzut dintr-un autoturism aflat în mișcare.

În urma cumplitului accident, ce s-a petrecut sâmbătă, cea mică a ajuns la spital, cu răni grave la cap, scrie Daily Star. Se pare că fetița a căzut din mașina în care se aflau doi tineri, fiind lovită de un autoturism condus de o femeie de 50 de ani, care venea din direcția opusă.

În mașina în care se afla fetița de numai un an și câteva luni se mai aflau și doi bărbați, despre care nu se știe ce legătură de rudenie aveau cu aceasta. În urma investigațiilor realizate de autorități aceștia au fost arestați, sub suspiciunea de conducere sub influența drogurilor.

Fetița a fost transportată de urgență la spital și prezintă răni multiple, cea mai afectată fiind zona capului. Poliția încearcă să stabilească cum s-au desfășurat evenimentele. Mai mult, s-a făcut un apele la populație: „Cerem oricui a văzut incidentul sau are imagini să vină să dea declarații”, a declarat un reprezentant al poliției.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *