Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Un solist de muzică populară s-a despărțit de parteneră cu scurt timp înainte de nuntă! Ce i-a făcut logodnica

Gabriel Dumitru a decis să se despartă de cea care urma să îi devină soție în scurt timp. Solistul de muzică populară a dezvăluit ce i-a făcut logodnica.

Interpretul de muzică populară urma să se căsătorească anul acesta, ba chiar toate detaliile despre eveniment erau deja stabilite. 

Gabriel a povestit, la „Acces Direct”, că a anulat nunta, deoarece el și logodnica s-au separat.

Solistul a mărturisit că femeia i-a fost infidelă și că a suferit din acest motiv. 

„Nu mai urmează să mă căsătoresc anul acesta, pentru că mândra pe care eu o avem a hotărât să ne despărțim. Făcusem listele cu invitați, stabilisem și vreo două, trei locații pe care trebuia să le alegem”, a povestit Dumitru.

Femeia l-a înșelat

Artistul a primit din partea fostei sale iubite mai multe mesaje dubioase, apoi a aflat că femeia avusese o aventură cu un alt bărbat.

„Am avut un turneu, am plecat aproape 2 luni de zile. Am fost singur cu colegii mei și m-am trezit cu niște mesaje destul de dubioase pe care nu le-am înțeles. Că o înșel, că nu sunt corect față de ea, că stau cu colegele mele. O gelozie pe care eu nu am înțeles-o niciodată. Ulterior am aflat că a avut o altă aventură și am suferit”, a mai dezvăluit folcloristul.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *