Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Raed Arafat își face cumpărăturile “sub acoperire”, la benzinărie. Detaliul uluitor care a atras atenția

CANCAN.RO l-a întâlnit pe Raed Arafat într-un rar moment de respiro, în timp ce își făcea cumpărăturile, “sub acoperire”, într-o benzinărie de pe DN1. Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) a fost recunoscut de angajați, dar și de clienții care erau înăuntru. Atenția unora a fost îndreptată spre detaliul uluitor observat la șeful DSU.

(Citește și: Raed Arafat, declarații despre începerea anului școlar: “Ne așteptăm să apară focare”)

Raed Arafat și-a făcut cumpărăturile “sub acoperire” în benzinărie

Weekendul acesta, Raed Arafat a bifat una dintre multele misiuni pe care le avea în agendă și, la scurt timp după ce a îndeplinit-o cu succes, s-a îndreptat spre București. În drumul său spre casă, oficialul a făcut un popas la o benzinărie de pe DN1. Înainte să intre în magazin, secretarul de stat în MAI și-a pus masca de protecție, dând astfel un exemplu pentru mulți dintre românii care nu respectă măsurile de prevenire a răspândirii infecției cu virusul SARS-CoV-2.

O stație și două telefoane

La scurt timp după ce a pășit în benzinărie, șeful DSU s-a îndreptat spre rafturile unde se găseau produsele dorite și s-a dus grăbit spre unul dintre angajați, ca să le achite. În timp ce aștepta totalul cumpărăturilor, Raed Arafat și-a verificat ceasul, după cum puteți vedea în colajul de mai jos, dar și în celelalte imagini obținute în exclusivitate de CANCAN.RO. Unii dintre martori nu și-au putut lua privirile de la stația și cele două telefoane care erau prinse de cureaua lui Raed Arafat – desigur, au înțeles că așa reușește să fie în legătură directă permanentă cu subalternii săi. Oficialul și-a plătit produsele cu cardul și, ulterior, și-a reluat călătoria spre Capitală, unde a continuat „războiul” crunt cu boala mortală apărută în China la finalul anului trecut.

(Nu rata: De câte ori a ieșit Raed Arafat la terasă, în timpul pandemiei: “Întrebare-capcană. Eram primul care…”)

Raed Arafat, surprins de paparazzii CANCAN.RO în timp ce își făcea cumpărăturile “sub acoperire” într-o benzinărie de pe DN1
Raed Arafat, în timp ce își făcea cumpărăturile “sub acoperire” într-o benzinărie de pe DN1

(Descoperă și: S-a risipit misterul! Cine este tatăl lui Raed Arafat și ce faceri profitabile deține! Șeful DSU și-a dezamăgit familia cu una dintre alegerile sale)

Motivul pentru care Raed Arafat nu s-a căsătorit

În vârstă de 56 de ani, Raed Arafat a oferit un interviu emoționant despre viața personală și a dezvăluit motivul pentru care a ales să nu își întemeieze o familie. Potrivit mărturiilor sale, nu și-a dorit să provoace suferință femeii cu care s-ar fi căsătorit. Ulterior, oficialul a povestit cum nici măcar câinele pe care l-a avut la un moment dat nu a suportat lunga sa absență de acasă.

“Haideți să vorbim clar. Când ești ocupat zi, noapte, tot, nu vrei să faci și acest lucru, și să faci și rău unei familii. Ca să spui că am familie, dar în același timp să nu ai familie. Pentru că trebuie să alegi la un moment și trebuie să reduci activitatea pe o parte. Eu nici astăzi nu pot să reduc activitatea asta atât de mult ca să pot să spun am timp liber sau liniște. Nu regret și fiecare chestie are un aspect pe care trebuie să-l înțelegi: pentru a face asta, trebuie să renunți la asta, pentru a face un lucru, trebuie să scazi un alt lucru. Asta înseamnă să duci o pasiune până la capăt și să o duci continuu, cu același nivel de pasiune, să nu o scazi”, a declarat șeful DSU pentru Digi24.

“La un moment dat, trebuie să stai și să alegi”

Auzind replica următoare a jurnalistei Ionela Năstase: “Practic n-ați vrut să lăsați pe cineva să vă aștepte la infinit acasă…”, Raed Arafat a răspuns: “Sau să nu mă mai aștepte… (n.r.: a râs). Pentru că asta este în final, la un moment dat o să-ți spună, mai ales dacă ai și copii… Sunt mulți care trec sau au trecut prin această situație. La un moment dat, trebuie să stai și să alegi, trebuie să stai și să spui: da, merge așa sau renunț la asta sau nu mai fac asta, ca să pot să fac cealaltă parte, deci nu merge să lucrezi cum am lucrat eu și asta toți colegii știu, și ca program de lucru și tot. Să mai ai și alte obligații e foarte greu”.

Ulterior, oficialul a rememorat experiența pe care a trăit-o pe vremea când locuia în Mureș și avea un câine.

„Inclusiv câinele n-a putut să…”

“Am încercat. Am avut un câine, până a început să-mi facă o figură în stradă… Eu îi dădeam de mâncare, îi dădeam apă. La un moment dat, câinele a început – și l-am prins făcând asta… Unii îmi ziceau în stradă – la Mureș era, la Sângeorgiu de Mureș: «De ce nu-i dai câinelui apă și mâncare, când ești plecat?» Pentru că plecam dimineața, mă întorceam seara foarte târziu, uneori plecam într-o misiune cu elicopterul noaptea și uneori nu veneam decât a doua zi, pentru că nu puteam să ne întoarcem, deci asta a fost… lucram cu Transgazul, cu elicopterul Alouette atunci și niciodată nu știai ce se întâmplă. Și câinele cerșea apă și mâncare de la vecini. Cum trecea cineva pe stradă, lua castronul, îl ținea și se plimba la gard, de față cu toți, să le arate că nu are mâncare! (Află și: Raed Arafat, desfiinţat de un preot din Călăraşi: “Nu face parte dintre dumnezeii din medicină”)

Era clar. Adică câinele suferea. El era în grădină, totuși, dar cu toate astea, era foarte greu de ținut și l-am dat unui coleg care l-a dus la țară ca să crească bine acolo. Era un lup alb, era superb, dar… nu mergea! Deci, am încercat, să știți, inclusiv câinele n-a putut să… Se plângea, să știți”, a mai declarat Raed Arafat în cadrul interviului pe care l-a acordat la mijlocul lunii iunie.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *