Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 septembrie 2020. Balanțele sunt nostalgice

Horoscopul zilei de 1 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 1 septembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 1 septembrie 2020 spune că nativii din zodia Balanță pot trece prin momente de nostalgie combinate cu fel și fel de gânduri care îi frământă.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA SEPTEMBRIE 2020)

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o zi excepțională din punct de vedere profesional.  Nativii își pot negocia cu mult aplomb o funcție, un statut sau un aspect legat de carieră. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi susține în comunicarea cu superiorii. Imaginea nativilor în fața celorlalți va fi una foarte bună.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de discuții în cuplu foarte profunde, cu rol transformator, dialoguri constructive care vor contribui foarte mult la consolidarea relației. Posibile reușite în comunicarea cu copiii și negocierea unor aspecte legate de educația acestora. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce foarte multă pasiune în viața sentimentală. Ocazia de a cunoaște pe cineva care să-i cucerească prin felul de a gândi, prin subiectele elevate abordate.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia să negocieze termenii și condițiile unei moșteniri, partaj, litigiu, credit. Un aspect financiar care este în legătură cu banii partenerului sau cu un bun de patrimoniu poate fi lămurit acum. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia să trăiască intens, pasional în intimitate. Mulți Gemeni vor face destăinuiri intime, vor mărturisi secrete, vor dezvălui emoții pe care le trăiesc.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au ocazia să discute cu partenerul de viață și să lămurească niște probleme de cuplu, poate chiar legate de viața sexuală. În plan profesional, aspectul care se formează astăzi aduce o bună capacitate de negociere. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi susține în semnarea unor parteneriate de afaceri, colaborări și asocieri avantajoase.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au șansa să discute, să negocieze aspectele financiare ale muncii depuse, fie că este vorba de salarizare, fie de un comision. Unii nativi care au avut salariul tăiat sau au primit un comision mai mic, pot să-și primească drepturile înapoi. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce vești bune legate de starea de sănătate, poate un rezultat al analizelor pe care-l primesc.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să se împace cu persoana iubită, dacă au avut tensiuni, și dialogul în cuplu, fiind foarte bine aspectat, le poate aduce șansa de a lămuri tot ceea ce până acum nu le-a fost pe plac. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară aduce o poftă mare de flirt, nativii sunt cuceritori, iar cei singuri pot lega relații intime grație felului de a vorbi sau a povesti.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de dialoguri cu persoane din trecut, pe care nu le-au mai văzut de multă vreme, poate chiar din copilărie. Unii nativi cad pe gânduri, sunt nostalgici, trec printr-o puternică introspecție legată de ceea ce au trăit până azi. Discuțiile cu familia pot evidenția secrete, pot scoate la suprafață emoții puternice. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce unora vești despre starea de sănătate a părinților.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de dialoguri cu prietenii, ieșiri cu anturajul și mulți pot intra în noi grupuri cu care să împartă aceleași interese. Vești de la prieteni care pot fi adevărate revelații pentru planurile și proiectele nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le adice o bună intuiție și o mare capacitate de a se folosi de cuvinte în avantajul lor, în atingerea unui interes pe care-l au.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot primi vești foarte bune legate de sectorul profesional, de carieră, de ascensiunea profesională care să aibă și implicații financiare. Imaginea nativilor se îmbunătățește prin comunicare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia unor negocieri avantajoase și nativii își ating un obiectiv.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de dialoguri pe teme spirituale, ezoterice, de dialoguri profunde menite să miște ceva în interiorul lor. Unele principii de viață și filozofii pot căpăta o nouă interpretare care se va dovedi de ajutor în vindecarea și regenerarea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia unor mari conștientizări, adevărate revelații.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de dialoguri pe teme financiare, mai ales cu referire la situația materială a partenerului. În alte cazuri, nativii încearcă să-și rezolve o situație mai veche care vizează o moștenire, credit, investiție făcută. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a afla unele secrete, poate de a descoperi un secret financiar al partenerului de viață sau de a descoperi o înșelăciune a unui asociat, poate chiar un furt.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești se bucură de o comunicare impecabilă în cuplu, dar și în cercul de prieteni și în afaceri, unde pot negocia în avantajul lor. Nativii sunt sociabili, deschiși relaționării și pot primi vești bune despre un proiect pe care-l au sau o persoană importantă îi poate susține. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia de a clarifica neînțelegeri mai vechi în plan sentimental.

(VEZI ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 31 AUGUST – 6 SEPTEMBRIE 2020. FECIOARELE ÎȘI ÎMBUNĂTĂȚESC VIAȚA SENTIMENTALĂ)

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *