Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cine este iubitul Geaninei Ilieș și cum se înțelege acesta cu fiul ei. „Sunt într-o relaţie de opt ani de zile şi suntem foarte fericiţi”

Geanina Ilieș este una dintre cele mai îndrăgite apariții de pe micul ecran. A făcut parte din proiectul Ferma și a prezentat Gospodar fără pereche, la Pro TV. Vedeta a fost discretă cu viața ei personală. Are un băiat în vârstă de 14 ani, din prima căsnicie, însă nu a dat prea multe detalii despre poveste de dragoste pe care o trăiește alături de un alt bărbat.

„Sunt într-o relaţie de opt ani de zile şi suntem foarte fericiţi aşa. Latura asta a mea afectivă, personală, n-am arătat-o nu pentru că m-aş fi ferit, ci pentru că aşa am decis că e mai bine.

El lucrează într-un alt domeniu, n-are legătură cu lumea asta a mea. Chiar fiul meu, Patrick, spunea că e de ajuns o vedetă în familie. Fericirea nu trebuie, neapărat, strigată pe reţelele sociale. Noi ne-am simţit mult mai bine aşa”, a spus Geanina pentru okmagazine.

Mai mult, Geanina a dezvăluit în cadrul aceluiași interviu, că bărbatul din viața ei se numește Mircea și se înțelege foarte bine cu fiul ei, Patrick. „Foarte bine, îl respectă foarte mult.

El îi dă sfaturi şi asta e cel mai important pentru mine, să se înţeleagă ei, pentru că eu l-am făcut pe Patrick când eram foarte tânără şi l-am crescut singură”, a mai adăugat Geanina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *