Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Câștigătoarea de la Survivor l-a “survolat” în club pe fostul “vultur de noapte”. I-am filmat pe Elena ex-Mandinga și Giani Kiriță în timp ce…

După încercările grele la care a fost supusă în cadrul competiției ”Survivor România”, Elena Ionescu își trăiește viața la maximum! Artista se distrează cu prietenii ei și, în weekend, a profitat de ultimele zile de vară. CANCAN.RO vă prezintă imagini demențiale cu Elena Ionescu, pe litoralul românesc.

Foarte multe dintre vedetele din showbiz-ul românesc au ales să-și petreacă ultimele zile de vară la mare. Iar printre ele s-a numărat și Elena Ionescu, câștigătoarea ”Survivor România”.

Bruneta și-a făcut bagajele și, împreună cu câțiva prieteni apropiați, a mers să se distreze într-unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din celebra stațiune Mamaia. Au rezervat o masă și… la ceas de seară a început distracția! Elena Ionescu a dansat și s-a distrat până în zori alături de amicii ei, iar de la masă nelipsit a fost… Giani Kiriță, fostul „vultur de noapte” de la Kanal D. Pe cei doi îi leagă o prietenie strânsă, iar ieșirile au fost din ce în ce mai dese în ultima perioadă.

Giani Kiriță pare că s-a îndrăgostit nebunește de puștoaica de 21 de ani, de care nu se dezlipește deloc! (VEZI AICI: “JUMĂTATEA” DE 21 DE ANI I-A SCOS PERI ALBI EROULUI DE LA EXATLON. I-AM FILMAT ÎN PLINĂ STRADĂ, CÂND…)

Elena Ionescu a dansat până a rămas… desculță

Îmbrăcată într-o rochie cu paiete, care îi punea în evidență decolteul, ”Faimoasa” și-a exercitat mișcările senzuale pe ritmul muzicii. Ba chiar, la un moment dat, a renunțat la pantofii cu toc și a dansat desculță ca să-și odihnească piciorușele de gazelă.

Elena Ionescu a dansat în fața lui Giani Kiriță

Iar momentele de pauză au constat într-un selfie sau un scroll pe Instagram. Ce-i drept, voia bună nu a lipsit de la masă, iar toată lumea a profitat din plin de ultimele zile de vară. (NU RATA: FOSTUL SOȚ AL ELENEI EX-MANDINGA DEMONTEAZĂ ACUZAȚIILE ADUSE DE ARTISTĂ)

Viața la „Survivor România” a fost un calvar

Elena Ionescu, câștigătoarea marelui concurs din Republica Dominicană, a făcut declarații uluitoare despre traiul pe care l-au îndurat toți concurenții la Survivor România, după ce a ieșit din competiție.

”A fost greu foarte, foarte greu… Să mânânci doar puțin orez și nucă de cocos, să dormi pe șipcile acelea, care mai aveau un pic și îți rupeau spatele, să mori de frig seara și de cald ziua, să te uiți pe unde calci, că puteai să dai peste vietățile alea de acolo, care aveau dimensiuni uriașe față de ce știam eu, să te muște țânțarii ăia oribili și apoi să fii fresh a doua zi pe traseu, e cumplit. (CITEȘTE ȘI: GIGI BECALI ȘI-A BOTEZAT NEPOȚICA “LA SECRET”. SINGURELE IMAGINI DE LA MARELE EVENIMENT DIN FAMILIA MULTIMILIONARULUI)

Nimeni de acasă nu știe cât de dure condiții am îndurat în Republica Dominicană, dar, practic, acum, la rece, nici nu mai contează…”, declara artista.

Elena Ionescu, adevărul despre relația cu „războinicul” Emanuel

După finalul show-ului ”Survivor România”, Elena Ionescu și „războinicul” Emanuel au păstrat legătura. Cei doi au decis, recent, să petreacă câteva zile împreună la mare, acolo unde s-au distrat de minune, iar artista a filmat și videoclipul pentru ultima piesă lansată.

Apoi… Emanuel i-a făcut o vizită Elenei, chiar la vedetă acasă. Foștii concurenți de la ”Survivor România” au făcut mai multe filmulețe amuzante, spre deliciul fanilor care speră să îi vadă într-o relație. (VEZI ȘI: FLICK ȘI MISS PLANET, NUNTĂ DE VIS ÎN CRETA. PRIMA POEZIE COMPUSĂ DE DOMNUL RIMĂ DUPĂ CE S-A A ÎNSURAT “DE AZI, ÎN FIECARE ZI…”)

După atâtea speculații, însă, Elena Ionescu a decis să spună adevărul în ceea ce privește relația pe care o are cu Emanuel. Se pare că între cei doi există doar o… prietenie strânsă.

Elena Ionescu a dansat într-unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din Mamaia până a rămas desculță

”Suntem mereu împreună și lumea gândește puțin greșit despre noi. Nu suntem împreună în sensul acela al cuvântului, ci colaborăm. Suntem prieteni, ne înțelegem foarte bine. Abia ne-am întors din Vamă, unde ne-am distrat extraordinar, dar nu numai noi doi, ci alături de alți concurenți de la Survivor, cu care am rămas în relații extraordinar de bune. Este adevărat, am stat unul lângă altul, dar nu sunt sentimente acolo… cel puțin așa percep eu lucrurile. Poate lumea a crezut mai mult după ce am făcut acel Tik Tok în pat și… uite iubirea. Se poate vorbi și așa, dar să nu exagerăm… deocamdată”, a declarat Elena Ionescu pentru o publicație din România.

„S-au exagerat foarte multe lucruri”

„Suntem în toate filmulețele posibile și imposibile de pe internet. S-au exagerat foarte multe lucruri, au fost multe discuții, precum acelea că Emanuel a ajuns acasă la Elena, în patul Elenei. A fost, nu zic nu, dar am făcut un vlog împreună, și a fost extrem de viral. Oamenii empatizează cu fețele noastre și este frumos. De aceea, am considerat că trebuie să dezvoltăm colaborarea noastră.

Uite, el este actorul principal din videoclipul meu «Noapte albă!», piesa pe care am făcut-o la Survivor. Suntem foarte apropiați acolo, așa că sunt sigură că vor exista foarte multe discuții cum că este o poveste de iubire la mijloc. Sper să păstrăm această prietenie frumoasă cât se va putea, să ne ajutăm reciproc”, a mai adăugat artista.

Elena Ionescu și „războinicul” Emanuel

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *