Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Anunțul făcut de Olimpia Melinte despre noul sezon Vlad. „Pot spune că Eliza va avea o schimbare bruscă”

Olimpia Melinte, actrița din serialul Vlad, a așteptat cu nerăbdare revenirea pe platourile de filmare. Acum, că pe 14 septembrie va începe noul sezon, vedeta a vorbit despre personajul ei, dar și despre proiectele în care mai este implicată.

„Se vor întâmpla foarte multe lucruri în noul sezon. În primul rând, avem personaje noi.

Pe unii dintre ei i-au văzut fanii serialului în primele episode de dinaintea pandemiei, cum ar fi Adrian Titieni, dar vor mai fi și alte apariții și cred că acest lucru aduce un plus valoare proiectului.

Va fi multă adrenalină și multă pasiune în noul sezon. Cât despre personajul meu, pot spune că Eliza va avea o schimbare bruscă în viața ei, o schimbare în bine”, a declarat Olimpia pentru Unica.

Olimpia Melinte a vorbit și despre alte proiecte în care este implicată. „Pe lângă Vlad ar trebui să încep filmările în septembrie pentru un scurt-metraj. Erau două în plan, dar unul s-a amânat pentru primăvară din cauza pandemiei.

Se vedem dacă se va putea concretiza acest proiect la care lucrez de ceva timp, condițiile de filmare sunt foarte nefaste.

În plus, sper să reușesc să public o carte pentru copii, o poveste pe care am scris-o împreună cu fiul meu.

Am scris împreună o poveste pentru copii și ne dorim foarte mult să reușim să o publicăm în această toamnă”, a mai adăugat actrița pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *