Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Top 30 sexy-vedete care își potrivesc “cu mânuța lor” slipul “buclucaș”. Ce locuri ocupă în clasament Corina Caragea, Loredana Chivu, Carmen Brumă ori Andreea Bălan

CANCAN.RO le-a întâlnit adesea pe celebrități în ipostaze incendiare sau… pe ”picior greșit”. În acest weekend, vă prezentăm un inedit Top 30 sexy-vedete care își potrivesc “cu mânuța lor” slipul “buclucaș”. Atenție, însă! Sunt imagini interzise minorilor. Și cardiacilor, deopotrivă!

Nu a fost o vară așa chiar așa cum și-ar fi dorit vedetele noastre, din cauza pandemiei de coronavirus, însă… au reușit să facă mici escapade pe litoralul românesc pentru a se bucura, în limitele normalului, de plajă, mare și soare.

În costume de baie super-sexy, divele reușesc să taie răsuflarea bărbaților atunci când își fac apariția pe plajele exclusiviste din stațiunile celebre de la malul mării. Iar atunci când vedetele noastre își aranjează slipul cu mișcări senzuale… se încinge atmosfera pe plajă! (CITEȘTE ȘI: TOP 30 SEXY-VEDETE ÎN GENUNCHI LA PLAJĂ)

Andreea Bălan, mișcări senzuale pe plaja milionarilor

Din topul alcătuit de CANCAN.RO… nu putea să lipsească Andreea Bălan. Pe lângă faptul că a fost înzestrată de Mama Natură cu un trup fără cusur, artista a adoptat un stil de viață sănătos, iar dansul o ajută în tonifierea formelor incendiare.

Nici n-ai spune că este mămică a două fetițe! Andreea Bălan poate fi confundată, fără doar și poate, cu… o puștoaică. Iar atunci când slipul de la costumul de baie îi joacă feste, ei bine… cântăreața nu ezită să îl așeze, în ”locul potrivit”, cu mișcări care opresc timpul în loc. (VEZI ȘI: TOP 30 VEDETE CARE SE HÂRJONESC ÎN APĂ ÎN CELE MAI SEXY POZIȚII)

Andreea Bălan a încins atmosfera pe plajă

Iar din topul incendiar nu lipsesc Corina Caragea, Ruby, Delia, Bianca Drăgușanu, Loredana Chivu, Adelina Pestrițu, Carmen Brumă ori Valentina Pelinel. GALERIA FOTO așteaptă cu nerăbdare să fie vizualizată. Așa că, dragi cititori, aveți ocazia să le observați îndeaproape pe cele mai sexy vedete care își aranjează slipul, lăsând de multe ori să se vadă… mai mult decât trebuie! Spre deliciul privitorilor, bineînțeles.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *