Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Sexy-ispita de la Kanal D a rupt-o cu “bossul cinefil”. “Am petrecut pe…”

Concurenta de la ”Bravo, ai stil!” a rupt-o cu „bossul cinefil” cu care se anturase pe litoral. Maria Ilioiu rupe tăcerea și spune totul despre „escapada” din Mamaia. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile ei incendiare.

Așa cum v-am prezentat pe larg, în urmă cu câteva zile, Maria Ilioiu, fosta ispită care și-a încercat norocul în competiția de modă de la Kanal D, s-a anturat pe litoral cu un ”boss” cinefil, care, până de curând, s-a iubit cu Elena Copăceanu, supranumită ”Regina Sprâncenelor”. (CITEȘTE ȘI: CONCURENTA DE LA “BRAVO, AI STIL!” A DAT “PROBA DE FOC” LA MARE, ÎN COMPANIA UNUI “BOSS” CINEFIL. EA A PURTAT UN VOAL ROZ-IVOIRE, EL UN TRICOU CU…)

Din câte se pare, sexoasa care a fost eliminată din competiția de modă s-a ”descotorosit” de bărbatul cu care a fost surprinsă pe litoral, la scurt timp după episodul respectiv.

Maria Ilioiu rupe tăcerea despre ”bossul cinefil”

”Ne-am aflat împreună într-o conjunctură mai specială, respectiv ziua de Sfânta Maria. Prilej cu care am petrecut pe litoral în compania mai multor prieteni. Și nicidecum nu am altă legătură decât de o simplă amiciție cu respectiva persoană cu care am fost fotografiată”, a declarat Maria Ilioiu, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Maria Ilioiu, declarații savuroase despre ”bossul” cinefil

”Bossul cinefil”, mare amator de distracții nocturne?!

Fan al filmului ”Casa de Papel”, dar și un împătimit al vieții de noapte, care nu lipsește de la nicio petrecere cu ștaif. Cam așa a fost descris ”bossul” cinefil, care ar fi renunțat la ”Regina Sprâncenelor” pentru concurenta de la ”Bravo, ai stil!” Maria Ilioiu. Apropiații bărbatului susțin că Elena Copăceanu n-ar mai fi suportat escapadele nocturne, dar și petrecerile de răsunet pe care acesta le organiza la vila sa din apropierea Capitalei, așa că ar fi decis să plece din casa ”bossului cinefil”. (VEZI ȘI: SEXY-CONCURENTA DE LA “BRAVO, AI STIL!” I-A SUBTILIZAT “SOȚUL” REGINEI SPRÂNCENELOR ȘI…)

Maria Ilioiu și „bossul cinefil” pleacă de la plajă

Fosta ispită, mega-dispută cu Andreea Tonciu

Maria Ilioiu a fost eliminată de la „Bravo, ai stil”, însă ieșirea din competiție a lăsat urme fizice. Fosta ispită de la „Insula iubirii” a publicat câteva videoclipuri pe YouTube, unde a vorbit deschis despre tot ce s-a întâmplat în culisele competiției de la Kanal D.

„Da, a fost o bătaie ca în filme între mine și Andreea, mă bucur că am ciufulit-o bine. Am rupt-o pe genunchi, cum nu se aștepta nimeni. Pentru că și-a permis să îmi bage mâna în păr și să mă tragă. Momentul în care o amețită vine și își bagă mâna în părul tău o iei și o dai cu capul de genunchi.

Cum e posibil ca acest cap de bețisor folosit să vină să-și bage mâna în părul meu? M-am dus la filmări și, cum eram la machiaj, această Tonciulină m-a făcut prostituată. Această bătaie a fost filmată, dar nu vor da la TV”, a declarat ea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *