Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum își “teroriza” Victor Slav colegii din echipa de filmare. “Era de-a dreptul obsedat de…”

Victor Slav a rămas fără emisiune la Kanal D, dar nu se plânge deloc. Nici pandemia nu l-a afectat, căci s-a tot reinventat și nu a lăsat nimic la voia întâmplării. Detaliile interesante de-abia după o bună perioadă ies însă la iveală, iar noi am pus mâna pe cele mai neașteptate informații despre fostul „vultur de noapte”. 

Surse din apropierea ex-prezentatorului de la Kanal D au dezvăluit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, secretul bine păzit al fostului soț al Biancăi Drăgușanu. Este vorba de un obicei pe care Victor Slav și l-ar fi făcut pe vremea când filma pentru emisiunile de la Kanal D.

(NU RATA: VICTOR SLAV ȘI-A LUAT ”JUCĂRIE” NOUĂ! PREZENTATORUL TV A DAT 40.000 DE EURO PE O PIESĂ LA ”MÂNA A DOUA”)

Victor Slav, obsedat de sprâncene?!

Victor Slav ar fi „chinuit” constant echipa de la machiaj, pentru a obține un look perfect.

„Era de-a dreptul obsedat de modul în care îi arată sprâncenele. Astfel că, nu de puține ori, ajungea să terorizeze make-up artiștii care se ocupau de imaginea lui, de dinainte de filmări”, au dezvăluit sursele noastre.

Victor Slav ar fi fost obsedat de modul în care arată sprâncenele sale

În momentul în care ajungea la cabina de machiaj, Victor Slav le dădea indicații clare make-up artiștilor și nu ieșea de acolo până când sprâncenele lui nu erau exact cum își dorea, mai spun sursele citate.

Ei bine, dar nu ar fi singurul cu astfel de… obiceiuri! Se pare că și fosta lui colegă de platou, actuala prezentatoare de la Puterea Dragostei, Cristina Mihaela Dorobanțu, ar fi fost la fel de „teroristă”.

Potrivit surselor noastre, aceasta se impunea imediat în fața echipei de filmare și accepta să fie luată în cadru doar din partea stângă, căci așa i se părea ei că arată mai bine.

Victor Slav și-a cumpărat o bijuterie pe patru roți de toată frumusețea

Chiar dacă nu mai activează, pentru moment, în televiziune, Victor Slav nu se poate plânge. Fără vreun proiect de emisiune, el s-a reorientat rapid.

Împreună cu Cătălin Cazacu, Victor Slav asigura atmosfera la diverse evenimente, petreceri și nunți. Iar distracția ajungea la cote maxime la fiecare eveniment. Pandemia de coronavirus, însă, i-a dat planurile peste cap.

Victor Slav și-a cumpărat mașină la mâna a doua

Victor Slav a devenit din nou… șomer! Însă… unul de lux. Nu de alta, dar prezentatorul TV și-a achiziționat recent un bolid de lux. Victor Slav este mândrul posesor al unui autoturism marca Audi. Este vorba despre modelul A5 Sportback, albastru. Pentru mașină, luată la mâna a doua ce-i drept, el ar fi scos din buzunar aproximativ 40.000 de euro.

(CITEȘTE ȘI: „BOMBARDIERA” LUI VICTOR SLAV S-A COMBINAT CU UN AFACERIST CARE O RĂSFAȚĂ LA MONACO. CUPLUL FACE PLAJĂ LA NIKKI BEACH, IA MASA LA TWIGA ȘI…)

Victor Slav iubește din nou

Pe plan sentimental, lui Victor Slav îi merge de minune. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-a găsit liniștea în brațele unei blondine focoase. Relația dintre cei doi este serioasă, mai ales că prezentatorul TV a prezentat-o deja părinților pe noua lui iubită.

După ce, luni de zile, și-a ținut relația ”la secret”, Victor Slav a vorbit pentru prima dată, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO despre femeia care îi face inima să tresare.

”Ne înțelegem foarte bine. Am dus și încă ducem pandemia împreună. Avem planuri mari împreună. Trebuie să ne reinventăm și vrem să demarăm niște business-uri online. Da, am prezentat-o familiei. Este o relație normală. Familia mea o cunoaște. Încercăm să nu scoatem această relație în evidență. Ea este o fată normală și nu dorește să iasă în evidență”, a declarat Victor Slav, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *