Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Bianca Comăneci suferă după despărțirea de Livian! Fosta concurenta de la Puterea Dragostei a povestit prin ce trece

Spre dezamăgirea fanilor Bianca și Livian nu mai formează un cuplu. Câștigătorii sezonului doi de la Puterea Dragostei s-au despărțit, iar de această dată separarea este definitivă. Deși decizia a fost luată de comun acord, Bianca suferă destul de mult.

În cel mai recent vlog al său, fosta concurentă, cu ochii în lacrimi, a explicat care au fost motivele despărțiri și a poveste prin ce trece în momentul de față. Aceasta a mărturisit că îi este greu dar are încredere că lucrurile o să meargă spre bine. (CITEȘTE ȘI: LIVIAN A FĂCUT MARELE ANUNȚ! TÂNĂRUL VREA SĂ REINTRE ÎN CASA PUTEREA DRAGOSTEI. FOSTUL CONCURENT A PUS OCHII PE O FATĂ AFLATĂ ÎNTR-O RELAȚIE)

„Am avut speranțe că o să fim împreună, el niciodată nu mi-a promis că vom fi împreună. Nu mi-a promis chestii mărețe. Noi am trăit prezentul, chiar eu i-am sugerat asta. Am zis că cel mai bine este să trăiesc prezentul, să nu mă mai gândesc la cai verzi pe pereți, să nu mă mai gândesc la promisiuni deșarte, pentru că unii oameni nu se țin de ele. El nu mi-a promis. El mi-a zis doar c-o să fie bine.

Am suferit aseară, acum sunt bine. Ușor ușor îmi trec gândurile, pentru că iubirea înseamnă să-l lași pe cel de lângă tine să fie fericit. Eu îmi doresc din suflet ca el să fie fericit, să își găsească, dacă nu a găsit asta în mine, o fată pe placul lui.”, a spus Bianca.

Distanța, unul dintre motivele despărțirii

Se pare că distanța a fost unul dintre motivele despărțirii dintre Bianca și Livian. Ea vrea la București, el la Cluj și niciunul nu vrea să cedeze. Câștigătoare sezonului doi le-a mărturisit fanilor că în cele din urmă accepta să se mute la Cluj doar dacă Livian era pregătit să îi ofere un viitor sigur. (VEZI ȘI: LIVIAN DE LA PUTEREA DRAGOSTEI DĂ CĂRȚILE PE FAȚĂ. CARE ESTE ADEVĂRATUL MOTIV AL DESPĂRȚIRII DE BIANCA. „ERA TOT MAI DUBIOASĂ TREABA”)

„Nu reușim să ne înțelegem, la mine este vârsta și nu numai. Sunt o persoană sensibilă, el este mai rațional, el gândește foarte mult cu mintea, eu gândesc cu sufletul. Eu îmi doresc să stau la București, el își dorește să stea la Cluj.

Eu nu m-as muta la Cluj, deși aș face sacrificiul ăsta, dar doar dacă aș știi că într-adevăr ar fi să ne logodim sau o chestie de genul. Nu-mi doresc să știu că merg și eu stau în apartamentul meu și el în apartamentul lui. Daca ar fi să mă mut în Cluj, ar fi doar dacă aș știi sigur că o să fie ceva mai mult între noi. În București am mai multe oportunități, vreau să încerc să-mi ajut familia”, a mai explicat Bianca Comănici.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *