Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Syda și logodnica, sufletul petrecerii la ziua juniorului unui multimilionar. Cum s-au mișcat pe cele mai rapide ritmuri

Ținându-se de mână au apărut Bogdan Ionescu, zis Syda, și frumoasa lui iubită, Sheila, la petrecerea pe care fiul unui multimilionar a dat-o la clubul Loft din Mamaia, de ziua lui. Și aveau să fie chiar sufletul petrecerii, pe care CANCAN.RO nu avea cum s-o rateze! Vă prezentăm, în exclusivitate, imaginile care vorbesc de la sine.

A fost ziua de naștere a fiului unui om de afaceri, multimilionar în euro, iar evenimentul a fost tratat ca atare: la Loft, în compania a 7-8 amici de suflet, băieți și fete. Clubul care se ”revarsă” în mare a fost locul ideal pentru un party electrizant, unde muzica bună și băuturile fine sunt la ele acasă. Ambele au fost pe gustul invitaților, așa că paharele s-au ”degustat” des, iar ringul de dans a fost mai mereu plin.

În jurul orei 18:00, și-au făcut apariția primii invitați, iar, în câteva minute, ”echipajul” era complet. Syda, fostul ginere al lui Traian Băsescu, președinte al României în două mandate, a apărut ținând-o strâns de mână pe iubita lui, turcoaica Sheila Giafer, și imediat cei doi și-au intrat „în rol”.

Bogdan Ionescu, zis Syda, și logodnica lui, Sheila, aveau să fie sufletul petrecerii

Îndrăgostiții s-au sărutat în timp ce dansau, smulgând zâmbete de simpatie din partea celorlalți invitați la marele eveniment organizat de sărbătorit. Și nu o singură dată! Mai mult, Bogdan și Sheila și-au etalat și calitățile de dansatori, ringul fiindu-le, din ce se poate vedea, un tărâm foarte cunoscut. Că au fost ritmuri rapide sau lente, lor nu le-a păsat, s-au adaptat perfect, pentru câteva ore, într-un peisaj de vis. Și iar s-au sărutat și s-au îmbrățișat tandru. Syda a fost mereu atent cu cea despre care apropiații spun că-i va fi, cât de curând, soție. Petrecerea nu s-a lungit în noapte. Restricțiile impuse de pandemie… Bogdan și Sheila, logodnica lui, au decis că e timpul să se retragă. Firește, ținându-se de mână.

Syda și logodnica, sufletul petrecerii și în urmă cu două luni, cu Florin Salam la microfon

Se miră cineva că Syda și Sheila sunt ași în ring? Nu sunt motive! Cei doi iubesc petrecerile, iubesc dansul la nebunie. Indiferent de rețeta muzicală. În urmă cu aproape două luni, ”iubițeii” făceau spectacol pe ritmurile lui…Salam! Până spre dimineața. Regește l-a plătit Bogdan Ionescu pe celebrul manelist, care a dat ce are mai bun în el. Mega-cheful s-a inut la un restaurant din Capitală. Unde au curs dedicațiile de la Florin Salam ba pentru Sheila, ba pentru Syda. (CITEȘTE ȘI: SYDA A “BREVETAT” REȚETA ANTIPLICTISEALĂ. PRÂNZ CU ȘAMPANIE FRANȚUZEASCĂ + CINĂ CU VIN ROȘU ITALIENESC ȘI…)

Bogdan Ionescu ”Syda” o sărută, în timpul dansului, pe Sheila, logodnica lui

Pe la 3 dimineața s-a ”spart” petrecerea la care, încă o dată, fostul ginere al lui Băsescu și logodnica lui au fost în centrul atenției.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *