Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Scene tragi-comice pe plaja din Eforie! Ce s-a întâmplat între doi soți

Scene tragi-comice s-au desfășurat astăzi pe plaja din Eforie, după ce un bărbat a fost dat dispărut. Iată ce s-a întâmplat.

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost dat dispărut, astăzi, pe plaja din Eforie, după ce soția nu l-a mai găsit, iar câțiva oameni de pe plajă i-au spus că ar fi intrat în apă și nu a mai ieșit. 

Din acest motiv, salvamarii au fost alertați și, mai mult decât atât,  reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” au fost înștiințați, astfel că spre plaja din Eforie au fost trimiși scafandarii.

Bărbatul a apărut după jumătate de oră

Din fericire, după aproximativ 30 de minute, bărbatul dispărut a apărut pe plajă, iar operațiunea de căutare-salvare a fost anulată.

Situația s-a lămurit odată ce femeia și-a găsit soțul teafăr pe plajă, înconjurat de zeci de oameni, dar și de salvatori. După ce s-a liniștit, soția îngrijorată a început să îl certe pe bărbat sub ochii tuturor.

„Cum ce am, Nelu? Cum ce am? Domnii de lângă mine mi-au spus că te-ai dus încolo și nu te-ai mai întors”, i-a reproșat aceasta.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *