Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horia Brenciu și-a sărbătorit ziua de naștere alături de familia lui. Artistul a împlinit 48 de ani

Horia Brenciu a împlinit 48 de ani, pe 27 august, iar cu
această ocazie, soția lui i-a transmis un mesaj emoționant. Artistul a
sărbătorit alături de întreaga familie, făcând publică și o imagine rară cu cei
patru copii ai săi.

“Voiam să fac un mesaj super filosofic despre aniversarea mea, cu reflecții profunde despre lume, viața și univers. Îl las pentru la anu, când ieșim din pandemie! Am unul mai scurt.

Noi suntem Brenciu și vă dorim multă sănătate, fericire și tot ceea ce vreți voi! La mulți ani, 28… pardon… 38… scuze… 48!”, a transmis artistul pe rețelele de socializare.

Horia Brenciu trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de mai bine de 14 ani, alături de Alice Dumitrescu. Soția lui Horia Brenciu i-a transmis acestuia un mesaj special, de ziua lui.

„L-am cunoscut acum vreo 25 de ani și m-am îndragostit de el. Am fost amici, prieteni și colegi. Niciodată nu mi-a trecut prin cap că va fi tatăl copiilor mei.

E nebun, și superinteligent, și coleric și matur și repezit și tandru și suparacios și blând și alintat și implicat și mare și mic și extraordinar de atent și cel mai talentat din lume. E cel mai minunat om pe care l-am întâlnit în viața mea!

Ăsta e barbatul pe care îl iubesc! La mulți ani, bărbate! Să fii cel mai fericit din lume! Te iubesc!”, a scris soția lui Horia pe contul de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *