Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Demisie neașteptată la Digi24! Cu șeful cărui post de televiziune a semnat un alt contract: “Mi-am dorit ceva nou. Am vrut o schimbare, iar mie…”

O demisie neașteptată s-a înregistrat la Digi24! Un cunoscut prezentator și-a anunțat plecarea de la pupitrul știrilor unde a fost văzut în ultimii nouă ani. Din fericire pentru fanii săi, acesta nu pleacă din lumea televiziunii, ci doar a schimbat trustul și a făcut primele declarații despre noul proiect pe care l-a acceptat.

Citește și: O prezentatoare de la noi se retrage din lumea televiziunii: “Am decis să ies din viața de jurnalist și…”

Andrei Tomescu, fost prezentator la Digi24: “Mi-am dorit ceva nou. Am vrut o schimbare, iar mie…”

Andrei Tomescu și-a părăsit locul din stația RCS, iar ultimul jurnal pe care l-a prezentat a fost luni noaptea, 24 august, iar peste două zile, el va merge la noul loc de muncă. Îndrăgitul jurnalist s-a alăturat noii televiziuni de știri pe care o va lansa Adrian Sârbu, fondatorul Pro TV. La Aleph News, Andrei Tomescu va fi tot prezentator de știri.

Nu rata: Simona Gherghe revine în forță la Antenă! A dezvăluit ce emisiune-fenomen va modera: “E momentul!”

“Mi-am dorit ceva nou. Am vrut o schimbare, iar mie îmi plac schimbările. Eram de nouă ani la Digi24 și am simțit nevoia și de altceva”, a declarat cunoscutul prezentator pentru Pagina de Media.

Descoperă și: Dana Chera, fostă Grecu, se întoarce pe micile ecrane! La ce post de televiziune a semnat noul contract de muncă: “Echipa așa m-a convins”

Andrei Tomescu a lucrat la Digi24 începând cu luna noiembrie a anului 2001, încă înainte de lansarea postului, care îl direcționase în ultimele luni către știrile de noapte. Înainte de experiența Digi24, prezentatorul a mai lucrat la Europa FM, Antena 1 (n.r.: voice-over la Observator), Național TV, Național FM, N24 Plus sau Radio Contact/Kiss FM.

Află și: Prezentatoarea de la “Puterea dragostei” a “detonat” plaja milionarilor. A apărut singură, în cel mai șic costum de baie, cu mărgele și…

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *