Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Carmen Grebenișan a fost cerută în căsătorie. Fosta concurentă de la Asia Express, în culmea fericirii. “Total neașteptat”

Carmen Grebenișan și Alex Militaru formează un cuplu de aproape un an, iar acum cei doi sunt gata să facă pasul cel mare. Fosta concurentă de la Asia Express a fost cerută în căsătorie, iar momentul a fost unul special.

Colega Alinei Ceușan de la Asia Express a fost cerută de soție seara, sub clar de Lună, iar șampania și florile nu au lipsit din decor.

Vedeta a împărtășit vestea cu fanii ei. “Total neașteptat. Am spus DA”, a scris ea în dreptul imaginilor de pe contul de socializare.

Așa cum era de așteptat, multe vedete le-au transmis urările de rigoare, printre care și colegii de la Asia Express. Prima reacție a fost a prietenei ei, Alina Ceușan. “Hai că am făcut niște poze. Felicitări. Suntem atât de fericiți pentru voi. Viața începe, din nou!”, a scris ea.

Mai mult, întregul moment a fost filmat, tot de Alina Ceușan: “Doamne, Alex, ce-i asta? Doamne ferește-mă! Vă rog nu! Sunt în papuci de casă!”, a fost reacția roșcatei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *