Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

“Jumătatea” de 21 de ani i-a scos peri albi eroului de la Exatlon. I-am filmat în plină stradă, când…

Cine spune că viața alături de o puștoaică e liniștită se înșeală amarnic! Eroul de la ”Exatlon” a simțit-o pe pielea lui.  ”Jumătatea” de 21 de ani a început să-i scoată peri albi fostului star de la Dinamo, cu toate că e „purtător” de chelie. S-au contrat în plină stradă, pe litoral. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile savuroase.  

Weekendul trecut, CANCAN.RO l-a întâlnit pe fostul star al formației din Ștefan cel Mare în cea mai exclusivistă stațiune de pe litoralul românesc, acolo unde a petrecut alături de ”jumătatea” de 21 de ani și câțiva prieteni.(CITEȘTE ȘI: GIANI KIRIȚĂ S-A COMBINAT CU O PUȘTOAICĂ DE-O SEAMĂ CU FIICA LUI)

 Giani Kiriță a fost protagonistul unor momente mai puțin întâlnite. Nu este exclus ca tânăra care-i face inima să bată la intensitate maximă să nu se fi obișnuit cu ritmul alert în care petrece eroul de la ”Exatlon”, astfel că între cei doi au apărut unele divergențe.

Discuții aprinse pe stradă

La ceas de seară, după ce au petrecut în unul dintre renumitele cluburi din Mamaia, cei doi îndrăgostiți au fost protagoniștii unor scene uluitoare. Giani Kiriță și sexy-puștoaica s-au „contrat” în plină stradă. Din câte se pare, ”jumătatea” de 21 de ani a celebrului bărbat își dorea să ajungă în camera de hotel, iar fostul dinamovist ar mai fi vrut să continue petrecerea.

Așa că inevitabilul s-a produs și s-au „ciondănit” în plină stradă. Cum este un bărbat extrem de convingător, Giani Kiriță a reușit, într-un final, să o facă pe sexoasă să înțeleagă că el este un un petrecăreț convins și nu se lasă cu una, cu două dus acasă.

După discuția aprinsă și câteva ture pe stradă, sexoasa brunetă a cedat și a mers pe mâna iubitului mult mai experimentat în viața de noapte. (VEZI ȘI: ”DONJUANII” ROMÂNIEI AU PLECAT CU MÂNA GOALĂ DIN BOA!)

Giani Kiriță, discuție aprinsă cu sexy-puștoaica de 21 de ani

Giani Kiriță a vrut să revină în fotbal

În urmă cu ceva timp, când antrenor la Dinamo era Mircea Rednic, Giani Kiriță a fost la un pas de a reveni acolo unde și-a făcut un nume, în fotbal. Asta după ce declarat că s-a săturat de ”Exatlon”, competiția unde a fost și concurent, o dată, și antrenor, în două rânduri. (VEZI AICI: BURLACII-VEDETĂ DE LA EXATLON AU ATACAT ”ÎN HAITĂ” BUNĂCIUNILE DIN CLUB!)

„Nu-mi mai trebuie. Aș mai accepta această postură, cea de antrenor, dacă mă lasă pe mine să fac castingul, să aleg concurenții”, a spus Kiriță.

Și a apărut, la scurt timp, șansa de a reveni în ”Groapă”. „Am avut o ofertă de la Dinamo, când Mircea Rednic era antrenor. Am discutat cu el și trebuia să vin secund, dar nu s-a mai întâmplat pentru că Mircea Rednic a fost dat afară.

Eu nu sunt o persoană agreată la Dinamo pentru că întotdeauna am spus lucrurilor pe nume. Mereu am spus că echipa asta nu e înconjurată de foarte mulți dinamoviști”, a povestit Giani Kiriță despre momentul când a crezut că va îmbrăca, din nou, echipamentul alb-roșu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *