Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fostul prințișor, viață ca la Techirghiol. Fiul ex-vicepremierului s-a plimbat pe plajă de mâna cu soția și…

Megapetrecerile de altădată pălesc în fața odihnei de familist! După ce și-a pus ”pirostriile”, fiul ex-vicepremierului pare că duce o viață ca la Techirghiol, în cea mai căutată stațiune de pe litoralul românesc. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini fabuloase.

În toamna anului trecut, fiul ex-vicepremierului Gabi Oprea a pus capăt vieții de burlac și și-a unit destinul cu aleasa inimii lui, Davida. Fostul prințișor al vieții de noapte s-a schimbat radical după ce și-a pus ”pirostriile”. (CITEȘTE ȘI: CURG DENUNȚURILE LA ADRESA MIHAELEI NUNWEILLER)

Weekendul trecut, CANCAN.RO i-a întâlnit pe Gabi Oprea Jr. și pe soția acestuia în fața unui luxos hotel din zona de nord a stațiunii Mamaia. Dacă, în anii trecuți, băiatul politicianului se remarca prin cluburile de fițe de pe litoral, acum, tânărul pare că se axează mai mult pe liniștea familială.

Când în NUBA și LOFT se dădea startul petrecerilor, Gabi Oprea Jr. și-a scos jumătatea la o plimbare romantică pe malul mării. Asemenea unor îndrăgostiți la prima întâlnire, fiul ex-vicepremierului și Davida s-au plimbat ținându-se de mână pe nisipul fin din Mamaia.

Ce-i drept, nimeni nu credea că prințișorul vieții de noapte se poate transforma, într-un timp relativ scurt, într-un familist convins, care renunță la mega-party-uri pentru plimbările romantice pe plajă. (VEZI ȘI: FIUL FOSTULUI VICEPREMIER SE PUNE LA ADĂPOST PE TIMP DE CRIZĂ)

Gabi Oprea Jr și soția, plimbare romantică pe plajă

S-au tatonat șase luni…

Gabriel Oprea Jr și Davida Elena Androne s-au căsătorit, cu fast, la finalul anului trecut. Se reîntâlniseră în urmă cu aproximativ șase luni, înainte de marele eveniment. În față i-a pus o zi de naștere sărbătorită alături de prieteni. Petrecerea a avut loc într-un club de ”fițe” din București, iar surpriza a fost maximă pentru amândoi. Gabriel și Davida au ceea ce am putea numi… un trecut comun. Au fost colegi de școală, doar că au învățat în clase diferite, iar revederea a fost cu atât mai ”dulce” și plină de promisiuni. 

Amintirile comune au ieșit la suprafață, evident, iar sursele noastre dezvăluiau, la acea oră, că fiul fostului vicepremier și frumoasa brunetă au făcut abstracție de toți cei din jur, fiind complet absorbiți unul de celălalt. Au stat de vorbă, pe o canapea din club, nu mai puțin de opt ore. Si au avut ce să-și spună și să-și reevalueze sentimentele, din moment ce au ajuns la starea civilă. (NU RATA: FIUL CELEBRULUI GABI OPREA, APARIȚIE “CORECTĂ” LA MAMAIA: MERCEDES S + CEAS HUBLOT ȘI…)

Fiul ex-vicepremierului, romantic incurabil

Davida, luată prin surprindere

Pasul cel mare, au mărturisit surse din anturajul celor doi îndrăgostiți, pentru CANCAN.RO, a fost momentul în care fiul fostului vicepremier a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii sale. Totul s-a întâmplat pe neașteptate, într-o zi în care tânăra a fost invitată acasă la Gabriel.

Întreaga familie era prezentă și, după ce a ajuns la concluzia că este timpul să declanșeze ”atacul final”, Gabriel Oprea Jr. a îngenuncheat în fața Davidei, cu inelul pregătit, apoi a cerut-o de soție. Cert este că frumoasa brunetă habar nu avea că va trece prin astfel de emoții, chiar în acea zi, însă răspunsul pe care l-a oferit a fost, firește, cel așteptat de Gabriel, un ”Da” transmis din toată inima.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *