Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fosta concurentă de la “Bravo, ai stil!” s-a vindecat după despărțirea de italian. Am filmat-o la mare, flancată de doi masculi, în timp ce…

Letiția de la ”Bravo, ai stil” și-a ”revenit”? Așa pare după imaginile pe care CANCAN.RO vi le prezintă, în exclusivitate! A suferit enorm după un italian care, iubit fiindu-i, i-a dăruit nu mai puțin de trei inele de logodnă. Le-a refuzat, dar a rămas lângă el. Până într-o zi. Scenele de gelozie ale bărbatului au sufocat-o. Acum, Letiția e la mare, flancată de doi bărbați, pe șezlonguri.

(CITEȘTE ȘI: MARISA PALOMA S-A LOGODIT! CÂȘTIGĂTOAREA SEZONULUI 2 AL EMISIUNII „BRAVO, AI STIL!” ESTE ÎN CULMEA FERICIRII)

Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil” își trăiește, acum, viața din plin. E la mare, pe litoralul românesc, și ”scutură” plajele de la Mamaia și de la Neptun. Spectacol face, altfel, Letiția cu fizicul său impresionant, numai că masculii pot doar să privească, nu să-și imagineze că au vreo șansă după clasicul dialog.

Italianul e istorie, chiar dacă, în urmă cu vreo doi ani, și după o despărțire de ceva timp, vedeta recunoștea că încă-l iubește.

Letiția s-a redescoperit după ce l-a părăsit pe italian

Fosta concurentă de la “Bravo, ai stil!” a făcut spectacol la Mamaia

Trecem peste istorie. Letiția s-a ”retras” de aproape o lună din bitumul Capitalei pentru a inhala vaporii sărați ai Mării Negre, și nu numai: plajele luxoase ale litoralului românesc i-au făcut mereu cu ochiul, puține, câte or fi ele, așa că nu a mai stat pe gânduri. CANCAN.RO a descoperit-o! Și pare că l-a înlocuit pe italian, dacă ne luăm după filmulețul în care își așază căpșorul pe pieptul bărbatului de lângă ea. Unul dintre ei, pentru că Letiția a apărut cu doi la plajă.

(NU RATA: CUM S-A TRANSFORMAT „RĂȚUȘCA CEA URÂTĂ” DIN PITEȘTI ÎN FRUMUSEȚEA DE LA „BRAVO, AI STIL”)

Step by step. Letiția apare pe plaja din Mamaia alături de un tinerel… Nu, nu ar fi vorba despre o relație, pentru că după câteva minute, timp în care cei doi s-au bronzat nițel pe șezlonguri, se vede. Nicio atingere, nicio vorbă mai duioasă, nimic!

Tinerelul chiar pare un ”aghiotant”… În peisaj apare un … al doilea. Cel alături de care Letiția se simte în largul ei. Bine, e tolănită între doi masculi, dar capul și-l rezeamă pe noul venit, care nu pare deloc surprins…

Plaja a durat ceva ore în care Letiția, sătulă de atât soare care-i brăzdau liniile feței, și-a tras, direct, peste cap o eșarfă. Și așa a rămas, timp în care masculii care s-au perindat prin dreptul șezlongului au oftat adânc. Mai greu să te bagi în seamă când îl vezi pe unul în stânga, pe altul, în dreapta!

Letiția e la mare, între doi bărbați… Soarele a răsărit și pe străduța ei?

Letiția s-a vindecat după despărțirea de italian. Rezultatele s-au văzut

Letiția a ajuns cunoscută grație show-ului ”Bravo, ai stil”, unde a participat în urmă cu trei ani. A rămas pe buzele consumatorilor de monden, deși a fost eliminată rapid din competiție. Jurații aveau să fie impresionați de povestea tinerei, aceea cu iubitul italian. Ba chiar au sfătuit-o, atunci, să se împace cu el.

Nu avea s-o facă, dar s-a ocupat, mai mult, de ea. Iar rezultatele s-au văzut relativ repede. Fosta concurentă a trecut prin câteva schimbări fizice care au transformat-o într-o adevărată bombă sexy.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *