Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Anca Dumitra, alias Gianina din Las Fierbinți, își dorește o familie numeroasă. “Nu prea am fost genul de fetiță care să-și imagineze rochițe de mireasă”

Anca Dumitra este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Las Fierbinți, rolul Gianinei făcând senzație la fiecare apariție. Vedeta a acordat un interviu pentru revista VIVA!, în care a dezvăluit că în prezent nu este implicată în nicio relație cu un bărbat, însă visează la o familie numeroasă.

În trecut, Anca Dumitra declara că își dorește 5 copii, însă acum nu este prea convinsă că își va îndeplini visul.

“Mă încântă ideea unei familii numeroase și pentru că eu provin dintr-o familie mare. Dar pentru că anii au trecut, nu știu dacă o să fie chiar cinci, trecerea timpului nu iartă pe nimeni.

Am avut numai relații de lungă, lungă durată. (zâmbește) În prezent, sunt singură”, a spus Anca Dumitra pentru revista VIVA!

“Nu prea am fost genul de fetiță care să-și imagineze rochițe de mireasă, cel mult îmi imaginam un discurs pentru mult râvnitul Oscar.

Habar n-am să-ți spun ce va fi, cum va fi, știu doar că sunt imprevizibilă, deci totul este posibil (zâmbește)”, a mai adăugat ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *