Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„A auzit conversațiile” Lidia Buble, mesaj subliminal. A făcut public adevăratul motiv al despărțirii de Răzvan Simion

Au trecut câteva luni bune de la despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion. În tot acest timp, artista a postat tot felul de mesaje cu subînțeles, fie pentru fostul iubit, fie despre motivul rupturii dintre el și prezentatorul de la Neatza.

Lidia Buble continuă seria mesajelor subliminale, pe rețelele de socializare. Artista a publicat pe insta story un nou astfel de mesaj, iar fanii s-au gândit imediat că este vorba, în mod indirect, de despărțirea vedetei de Răzvan Simion.

„Dumnezeu îndepărtează unele persoane din drumul tău, fiindcă El a auzit conversațiile pe care tu nu le-ai auzit” a fost mesajul postat de Lidia Buble, pe contul său de pe rețeaua de socializare.

Lidia Buble a fost victima bullyingului

De-a lungul timpului, Lidia Buble a primit numeroase comentarii răutăcioase din partea fanilor. În copilărie, vedeta era luată în râs de colegii ei din cauza religiei sale, dar și a neajunsurilor cu care se confrunta. Apoi, în momentul în care și-a făcut apariția pentru prima oară pe scenă, artista a fost criticată din cauza aspectului său fizic. La început s-au legat de kilogramele în plus, iar apoi de forma nasului. Lumea îi sugera să-și facă o rinoplastie. Lidia Buble, însă, nici nu vrea să audă de o asemenea intervenție. Artista nu are niciun complex și consideră că este frumoasă, așa cum a lăsat-o Dumnezeu.

”Este curios cum alții încearcă să intervină nu doar în viața mea, cât  și în ceea ce privește aspectul meu fizic. Pe moment, poate fi distractiv dar, dintr-un punct, poate deveni enervant. În această toamnă, voi lansa o piesă care vorbește exact despre acest subiect, despre cât de bine te poți simți în pielea ta, fără să devii obligată să faci ceva din cauza presiunii celor din jur. Sunt convinsă că Tatăl de Sus m-a desenat așa cum trebuie, iar eu mă simt nemaipomenit în pielea mea. Nu am avut complexe și nici nu voi avea, dar mă frapează felul în care alții cataloghează omul după anumite stereotipuri de tip carton”, a mărturisit Lidia Buble pentru VIVA!

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *