Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Vestitul concurent de la “Puterea Dragostei” și-a flexat mușchii pe plajă în fața unei blonde și…

A fost unul dintre cei mai controversați „masculi” de la „Puterea Dragostei” și se pare că nu și-a pierdut talentul de a cuceri domnișoarele. CANCAN.RO l-a întâlnit pe Hamude, arabul care a sucit mințile multor tinere, la plajă, dar nu singur, ci în compania unei blondine misterioase.

Arabul musculos de la „Puterea Dragostei” se pare că nu și-a pierdut deloc abilitățile de cuceritor! Hamude a fost vânat, de-a lungul timpului, de numeroase domnișoare,, inclusiv din showbizul românesc, însă se pare că niciuna dintre ele nu a reușit să ajungă la inima lui.

Cel puțin până acum, căci lucrurile se pare că stau cu totul diferit! Hamude a fost prins „în flagrant”‘ de fotoreporterii CANCAN.RO, în timp ce „trata” cu o domnișoară misterioasă, pe o plajă de fițe din Mamaia. (NU RATA: TATĂL LUI HAMUDE DE LA PUTEREA DRAGOSTEI, REȚINUT DE PROCURORI. BĂRBATUL ESTE BĂNUIT CĂ AR FI UCIS 10 OAMENI)

Și-a flexat mușchii în fața sexy-blondinei de pe șezlong

Bronzat, plin de mușchi și dat cu ulei de plajă din cap și până în picioare, Hamude i-a captat imediat atenția blondinei care se bronza liniștită pe șezlong. Din când în când, cei doi și-au zâmbit finuț și s-au privit galeș, apoi au discutat pe îndelete.

Hamude de la Puterea Dragostei, cu o blondină pe plajă

Blondina alături de care a petrecut Hamude la plajă arată foarte bine, după câte se poate vedea și în fotografii. Cu pielea bronzată, forme apetisante și un costum de baie roșu care îi punea trupul în evidență, tânăra pare că l-a cucerit complet pe fostul concurent de la „Puterea Dragostei”, căci acesta nu și-a putut lua ochii de la ea nicio secundă.

Hamude a fost stripper, a făcut videochat, dar și…

Acum este unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbizul românesc și la fel se întâmpla și în trecut, atunci când Hamude era ca un magnet atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a fost stripper, a făcut videochat, dar și… sex pe bani. Totul s-a petrecut în urmă cu mulți ani, iar tânărul a vorbit deschis despre toate aceste perioade din viața lui, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Hamude nu și-a pierdut talentul de cuceritor

(CITEȘTE ȘI: ANDREEA MANTEA A RĂBUFNIT LA TV: “ȘI CE PROBLEMĂ AI TU CU STAFF-UL?”. DUPĂ REPLICILE ACIDE, HAMUDE A PĂRĂSIT EMISIUNEA “PUTEREA DRAGOSTEI”)

„Eu sunt în acele imagini, recunosc. Nu sunt trucate, nu nimic. Sunt eu. În urmă cu șase ani a fost o perioadă de două luni în care am făcut videochat. A fost greu, eu acolo eram actor. Nu am simțit nicio clipă plăcere. (…) Am câștigat mulți bani în acele 50 de zile, aproximativ 25.000 de euro”, a spus Hamude, la momentul respectiv, pentru CANCAN.RO, extrem de dezinhibat.

După ce s-a lăsat de videochat, Hamude s-a întors la prima lui iubire, dansul. Mai exact, striptease-ul. Tânărul a dansat de-a lungul timpului pentru mii de femei, atât din țară, cât și din străinătate. Cu unele dintre ele, susține el, a și întreținut relații intime. Pe bani!

 „Am primit multe propuneri indecente. Femeile îmi ofereau diverse sume de bani pentru a mă culca cu ele. Cu unele am și mers în cameră. Condiția era să îmi și placă de ele, să arate bine, dar mai ales să fie îngrijite”, a mai declarat Hamude, pentru CANCAN.RO, în urmă câțiva ani.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *