Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Nicole Cherry, apariție de senzație pe Instagram! Cântăreața a postat cea mai sexy fotografie. „Viața e mai bună…”

Nicole Cherry este din ce în ce mai sexy și arată asta tuturor. Vedeta postează fotografii incendiare, care îi scot în evidență trupul bine lucrat.

Nicole Cherry nu mai este o fetiță și demonstrează asta prin fiecare postare de pe rețelele de socializare. Tânăra de 21 de ani s-a maturizat și arată mai bine ca niciodată și nu se sfiește să arate asta. Cu un trup bine lucrat și un bust generos, artista face furori în mediul online. (CITEȘTE ȘI: NICOLE CHERRY, NEDEZLIPITĂ DE SOSIA LUI DORIAN POPA. S-AU SĂRUTAT ÎN LOFT DE FAȚĂ CU TOATĂ LUMEA ȘI…)

Recent, cântăreața a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apare într-un costum negru de plajă, pe care a însoțit-o de descrierea „ Viața e mai bună în bikini”. Imediat ce a făcut publică fotografia, fanii au reacționa și au admirat forma de zile mari în care se află artista. Poza a strâns numeroase aprecieri și comentarii pozitive.

 „Mama natură n-a fost generoasă cu mine”

Nicole Cherry  își dorește să arate din ce în ce mai bine. Așa că artista nu a stat pe gânduri atunci ca a venit vorba despre intervențiile chirurgicale. Și-a dorit să își îmbunătățească aspectul fizic așa că a trecut la fapte. După ce şi-a operat guşa, artista a trecut pragul medicului chirurg pentru un bust mai generos. S-a întâmplat în urmă cu aproape un an, însă, abia recent Nicole Cherry a mărturisit totul. (VEZI ȘI: NICOLE CHERRY ÎȘI DOREȘTE SĂ DEVINĂ MAMĂ ÎN CURÂND. CE LE-A MĂRTURISIT CÂNTĂREAȚA FANILOR EI)

 „Da, mi-am pus. Nu sunt genul de persoană care să mint, nu aș avea de ce să mint. Eu n-am avut niciodată (n.r sâni), n-am avut de acolo. Mama natură n-a fost generoasă cu mine pe partea aia și n-am privit-o niciodată ca pe ceva imposibil de făcut și pâna la urmă mi-am luat inima în dinți și am zis să fac pasul ăsta[…] Ma simt mult mai bine, n-am exagerat, drept urmare abia acum se face anul și nu și-a dat nimeni seama”, a declarat artista la ”Răi Da Buni”, acum ceva timp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *