Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fostul patron al Rapidului trăiește a doua tinerețe. A dansat cu soția ca în adolescență + îmbrățișări tandre și… ”Pregătește-te că…”

La cei 67 de ani ai săi, George Copos dă senzația că își trăiește a doua tinerețe! Împreună cu noua sa soție, Elena Stoica, ce i-a oferit o fetiță, și prietenul său Marcel Butuza, unul dintre cei mai cunoscuți patroni de firme de construcții din țară, s-a distrat ca adolescenții într-un renumit club de pe litoral. Fostul patron al echipei din Giulești a făcut senzație în LOFT. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile savuroase.

Ca majoritatea personajelor din lumea bună, și George Copos a ales să își petreacă sfârșitul de săptămână pe litoral. Weekendul trecut, CANCAN.RO l-a întâlnit pe fostul patron de la Rapid în unul dintre cele mai exclusiviste cluburi de la mare, LOFT Mamaia. Milionarul a ieșit să se distreze alături de Elena Stoica, noua soție, care i-a oferit o fetiță, dar și de bunul său prieten, afaceristul brașovean Marcel Butuza, supranumit „Regele Asfaltului” din Brașov, și soția acestuia. (CITEȘTE ȘI: „A IEȘIT SCANDAL MARE!” CE I-A ZIS PRODANCA LUI GIGI BECALI)

George Copos, într-o formă de invidiat

Cine a spus că dragostea ține cont de vârstă s-a înșelat amarnic. Renumitul afacerist a demonstrat că, la cei 67 de ani, iubește cu patos și se distrează mai ceva decât tinerii din ziua e azi.

George Copos a petrecut la LOFT Mamaia cu noua lui soție și cunoscutul afacerist din Brașov Marcel Butuza

Afaceristul care a patronat echipa din Giulești pare mai îndrăgostit ca niciodată și nu ezită se se comporte ca un adolescent. După ce a dansat în cel mai romantic mod cu putință, George Copos și-a îmbrățișat tandru partenera de viață. Scurte au fost momentele în care omul de afaceri s-a îndepărtat de noua lui soție. Așa cum era de așteptat, la masa celor patru au fost comandate cele mai rafinate  băuturi. (NU RATA: IMAGINI MILENARE! GEORGE COPOS ȘI-A ASUMAT RELAȚIA CU FRUMOASA ELENA ȘI AU IEȘIT LA CUMPĂRĂTURI CU FETIȚA LOR)

George Copos și noua lui soție Elena Stoica, romantici la LOFT

Fostul patron al echipei din Giulești părea într-o formă de invidiat. Atunci când au fost nevoiți să pună capăt distracției din LOFT, din cauza măsurilor impuse de autorități, în contextul pandemiei de coronavirus, mai în glumă, mai în serios, George Copos i-a transmis partenerei că o să ”intre în prelungiri”.  Extrem de bine dispus, reputatul afacerist i-ar fi spus soției: ”Pregătește-te, că urmează o noapte lungă în cameră”. (VEZI ȘI: MILIONARUL GEORGE COPOS & PROASPĂTA SOȚIE, DANSURI INTIME LA LOFT!)

George Copos, party de zile mari la LOFT

A clădit un adevărat imperiu! 

Averea familiei fostului patron al Rapidului a fost evaluată la peste 200 de milioane de dolari. De-a lungul anilor, George Copos a reușit să clădească un adevărat imperiu. Pe lângă lanțul de magazine Ana Pan, George Copos deține mai multe proiecte imobiliare și șapte hoteluri în București, Eforie și Poiana Brașov. În august 2014, Copos a fost condamnat la patru ani de închisoare în ”Dosarul Transferurilor”, însă a fost eliberat după un an şi o lună, pentru bună purtare şi pentru că a scris cinci cărţi. În perioada detenţiei, Alexandra, fiica lui mai mare, s-a ocupat serios de afaceri.

 Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *