Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

După 30 de ani de televiziune, Cristi Brancu a rămas fără emisiune. Ce se întâmplă acum cu fostul prezentator de la Antenă: „A venit vremea să…”

Cristi Brancu este unul dintre cei mai cunoscuți moderatori de la noi, cu aproape 30 de ani de experiență în televiziune. Pe acesta, pandemia de coronavirus l-a lăsat fără emisiune, dar a revenit cu un anunț de ultimă oră pentru cei care îl apreciază.

Cristi Brancu a rămas fără emisiunea „Agenția VIP” de la Antena Stars și se pare că grila de toamnă nu-l mai are în program pe celebrul prezentator.

Cristi Brancu a rămas fără emisiunea de la Antena Stars

Cristi Brancu este extrem de ambițios, așa că le-a pregătit fanilor săi numai surprize. Deși nu mai poate fi văzut pe micul ecran la Antena Stars, cariera lui nu s-a încheiat aici. Din contră, le dă peste nas tuturor celor care au speculat, în ultima perioadă, faptul că absența lui din televiziune se leagă de vârstă. Într-un interviu acordat de curând, moderatorul a explicat de ce anume nu mai face parte din acest proiect, dar și unde îl pot vedea cei de acasă, în curând.

”Spectrul crizei care abia a început a schimbat multe în toate televiziunile din România. Atâtea proiecte de anvergură s-au întrerupt sau nu se vor mai face. Bugetele s-au schimbat fundamental. A fost o emisiune-fanion a stației vreme de 13 ani și numai spectrul crizei generate de pandemie a decis această pauză lungă. Am aproape 30 de ani de media, așa că decizia a fost acceptată și înțeleasă de ambele părți. Speculațiile legate de vârsta prezentatorilor este hilară și neadevărată, puteți verifica acest lucru. Fiecare business are un plan de afaceri pentru fiecare moment. Restul sunt sentimentalisme și imaturități.

Da, am de gând să revin la TV. Cariera mea TV a fost strâns legată de acest trust, mă leagă de acest loc oameni cu care am făcut performanță și am trăit momente minunate (…) Rămâne prima mea opțiune în carieră. Nu veți regăsi emisiunea din toamnă, dar asta nu înseamnă că nu ne putem Întâlni într-un alt proiect viabil”, a spus Brancu, pentru ciao.ro, despre proiectele sale de viitor și despre revenirea pe micul ecran.

Mai mult, pe contul său personal de Facebook, îndrăgitul moderator a postat chiar astăzi un mesaj prin intermediul căruia le comunică fanilor faptul că, de acum încolo, îl pot vedea în noul său proiect online.

„Bun găsit!

Dumnezeu aseaza lucrurile astfel încât sa existe echilibru și împlinire. Dupa 13 ani de proiecte finalizate cu succes, a venit vremea sa mulțumesc Antena Group și Antena Stars/Antena 2 pentru parteneriat. O fila a vieții se încheie. Viitorul este deja setat in online – ne întâlnim deja de 4 luni in streaming pe YouTube și Facebook la Cristi Brancu Live -, in proiectul Story-trainer și surprizele nu vor întârzia in viitorul apropiat.

Cu multă pasiune și putere, înainte” a scris Cristi Brancu, pe rețeaua de socializare.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *