Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Celebra stilistă a încercat să “fure” tot soarele A făcut plajă topless și…

Adina Buzatu, apariție senzațională la plajă! Celebrul designer de modă a renunțat la sutien și s-a fotografiat în toată splendorea, topless. Bărbații au luat „foc” și au făcut coadă, în comentarii, pe contul ei de Instagram.

Adina Buzatu iese total din tipar. Celebrul designer și stilist al bărbaților „la patru ace” a rupt gura târgului cu una dintre cele mai sexy apariții ale sale: topless la plajă, în Vama Veche. Vedeta și-a acoperit bustul finuț cu o mână, lăsând, totuși, la imaginația bărbaților fotografia de ansamblu.

(CITEȘTE ȘI: Cristi Manea și Irina Deaconescu au anunțat sexul copilului lor! Celebra vloggeriță, în lacrimi de emoții VIDEO)

„Probabil ultima zi de plaja sezonul acesta si inca nu prea m-am bronzat 😂”, a scris Adina Buzatu în dreptul fotografiei publicate.

„Ai mama mea cât ești de bună! 😍, Piele fina.. Incitant.. Deosebit. De frumos. Te admir, Sărutmâinile doamna Adina, perfectă…”, sunt câteva dintre complimentele primite de la internauți.

Adina Buzatu a încins atmosfera, topless la plajă, în Vama Veche

S-a dezbrăcat, apoi a plecat să îmbrace vedetele

Adina Buzatu a avut parte de o scurtă escapadă pe litoralul românesc alături de o prietenă, însă, pentru că job-ul o solicită destul de mult, creatoarea de modă și-a anunțat fanii pe internet că revine joi în Capitală.

(CITEȘTE ȘI: Ramona Gabor, testată de trei ori în 48 de ore pentru COVID-19! Reacția brunetei din Dubai)

Adina Buzatu a încins atmosfera, topless la plajă, în Vama Veche

Adina Buzatu, prima ședință foto realizată la distanță, în pandemie

Cinci artiști români au bifat o premieră în timpul stării de urgență și au organizat prima ședință foto de la distanță, TRENDS by Adina Buzatu.

Fotograful Vali Bărbulescu, stilista Adina Buzatu, modelul Iulian Damaschin, make-up artistul Mihaela Vasile și hairstylistul Cristi Pascu, au organizat astăzi o ședință foto ieșită din comun. Prima campanie a unui brand, TRENDS by Adina Buzatu, organizată și ghidată de la distanță, respectându-se regulile impuse de starea de urgență.

Astfel, modelul ales nu s-a întâlnit nici cu hairstylistul, stilistul, make-up artistul sau cu fotograful. El a primit atât ținutele, produsele de hairstying și make-up, cât și aparatura completă necesară fotografierii, printr-un curier rapid. Și a fost îndrumat online, toți participanții urmând să fie live pe contul de Facebook Adina Buzatu. Toate persoanele implicate au lucrat de acasă, din confortul propriei locuințe, iar fotografiile au fost realizate realizate cu tehnologie coordonată de fotograf, tot de la distanță, prin control vocal.

(CITEȘTE ȘI: Detalii uluitoare despre fratele lui Florin Salam, grav bolnav: ”Poate a murit? Se ascunde ceva!”)

“Este un proiect revoluționar extrem de necesar, deoarece clienții TRENDS by Adina Buzaru își doresc să vadă colecția de primăvară/vară 2020. Lucrez cu aceeași echipă extraordinară, ca și până acum, sub îndrumarea genialului fotograf Vali Bărbulescu, ale cărui idei creative depășesc orice imaginație”, a declarat Adina Buzatu.

Ședința foto a fost transmisă în timp real și simultan, pe contul de socializare al Adinei Buzatu.

Adina Buzatu a realizat prima ședință foto la distanță, în starea de urgență

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *